Quantcast
Till salu inom: ”

platonmatta pris säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Möjlighet att visa intresse innan vi lämnar huset till mäklare. Enplansvilla med källare. Tre sovrum samt ett stort sovrum i källare med golvvärme och öppen spis. Omdränerat med Platonmatta i samband med installation av fjärrvärme 2008. Kök, nytt 2011 samt nya golvytor i kök och hall samma år. Boarea 103 kvm samt biyta 138 kvm inklusive garage. För mer information och visning maila och lämna namn och telefonnr så kontatar jag dig.
Jag har över tå bitar, en på 2x4 m och en på 0'8x3 m total yta 10,4 kvm (Ord pris ca 142 kr/kvm= 2850kr per rulle) Mitt pris: 50kr/kvm Den typen av plattomatta säljs endast i hela 40 kvm/ rulle. Jag har den över efter jag har lagt golvvärme i källaren på mitt hus. Så för dig som ska lägga golvvärme eller bara isolera en mindre yta och vill skippa stå för kostnaden till en hel rulle.
Säljer huset p.g.a flytt till annan ort. Genomgående renoveringar gjorda under 2012/2013. Bv: hall, kök, sovrum, badrum och vardagsrum. Öv: hall, 2 sovrum, walk in closet och balkong. Kv: hall, sovrum, hall/pannrum, förråd, städskrubb, tvättstuga och rum. Garage/förråd och hundgård. Bergvärme 3-glas fönster Dränerat med platonmatta Ny vattenledning från gatan in till huset Byggår: 1940 Areal: 1198 kvm Härlig tomt med körsbärsträd, hallonbuskar, jordgubbsland, vinbärsbuskar och rabarber. Energideklaration finns. Fler bilder kan skickas. BUDGIVNING PÅGÅR
Hej, Vi är ett ungt par som precis köpt vårt drömhus dock är det i behov av renovering och ekonomin är tajt. Därför vädjar vi nu till alla er som kanske har renoverat och nu fått över några kvm golv,mosaik, klinker, kakel mm. Stort intresse finns även för färg, tapet, fog, platonmatta, gipsskivor, och annat som behövs för att fräscha upp ett rum. Allt är av intresse! Hör gärna av er! Det skulle vara guldvärt! Stort tack på förhand! Gärna i närheten av Nyköping, Norrköping, Linköping, Stockholm. (Stockholm, Sörmland, Östergötland)