Quantcast
Till salu inom: ”

porsche 356 speedster kaross säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Extremt välbyggd speedster med Roadline kaross, 1600cc etc. Bilen är ej regbesiktigad, fordras översyn då den stått uppallad några år. Lämnas som dellikvid till äkta 356:a alt 997s -05 eller nyare. Ring efter 18.00.
Porsche 356 Speedster Replica Mätarställning: 1918 mil Karosseri: Cab Info: Denna mkt fina 356 Replica är baserad på en VW Lim 1500 bottenplatta.Rodline Kaross
Porsche 356 Speedster Replica Mätarställning: 2000 mil Färg: röd Karosseri: Cab Info: Denna mycket fian 356 Replica är baserad på en VW Lim 1500 bottenplatta .Roadline Kaross ca 90hk
Speedster byggd på -68:ans platta. Roadline kaross, renov org 1500 motor med 1600 foder. ställbar framvagn -ny, helt komplett i rätt färgkombinationer. säljes för självkost då intresset svalnat. Kvar att göra =regbes. Bytes ev mot org 356, 911 alt 997.
Bilen är byggd av mig och mycket tid har lagts ner på att få rätt utseende på bilen. Bara karossen tog flera år att få till rätt passform på alla delar som dörr/huvspringor m.m. Detta är ett mycket bra bygge som håller hög kvalitet på dom viktiga delarna som kaross, lack och styvhet i bottenplattan (inte som vissa replicor som inte går att öppna dörren på när ena hjulet står på en trottoarkant...). Den har rullat knappt 600 mil efter färdigställande. Bilen SFRO besiktigades med mycket gott omdöme och det står på intygat att den är mycket välbyggd och inte inte har några problem att hantera maxgränsen på 150 hk om ägaren skulle vilja det. Bilen väger ca 700kg. Bygget är väldokumenterat och allt i pappersväg och kvitton finns sparat samt mycket bilder. Korta fakta: Bilen är baserad på en -69 bottenplatta med IRS-bakvagn(!). Platten är kortad 273 mm och förstärkt samt alla plåtar är nya och allt är blästrat och lackat. Justerbar ny Pumaframvagn som som är avsmalnad och har skivbromsar. Allt under är nytt eller renoverat, allt från bromsar/rör/slangar/huvudcylinder, styrväxel, kulleder, spindlar, stötdämpare m.m. Karossen är från Roadline. Mycket arbete nedlagt och som du sällan ser på en Speedsterreplica. Den har också rätt mätare och bakljus! Motorn är en 1600 med dubbla weber 40, mindre remskiva, separat oljefilter, oljekyl, nya värmekammare, nytt avgassystem, alla plåtar nya m.m. Fälgar runt om är ändrade till stora fembultsmönstret. Inredningen är i stort sett original med äkta VDO-mätare. Det sitter skålade stolar och fyrpunktsbälten samt en dold stereo i. Värme i kupén är indraget och gör att man även kan njuta nedcabbat av lite kyliga sensommardagar. Cabben är väldigt bra monterat med bra spänn på tyget och bilen ser riktigt kaxig ut med cabben öppe, tyget är som nytt. Det följer med mycket reservdelar som en extra motor, extra nya fälgar plus annat smått och gott som jag samlat på mig. Vill du ha en bil som alla gillar så är denna helrätt men räkna dock med att du får nya vänner över allt där du stannar... Jag kan tänkta mig ett byte mot annat projekt och då helst en Porsche, allt av intresse men bilen säljs helst mot pengar. OBS inga byten mot bruksbil av intresse! Pris 220000:- (eller byte/delbetalning mot Porscheprojekt kan vara av intresse).