Till salu inom

"propoints kalkylator viktväktarna säljes"

Butik Järfälla
4 dagar

Kvalitetsfönster till otrol...

549 kr
Blocket.se
Karlskoga
4 dagar

Affärsdriven Kalkylator til...

Blocket.se
Stockholm
5 dagar

Kalkylator/Teknikstöd sökes...

Blocket.se
Skellefteå
8 dagar

Kalkylator/Teknikstöd sökes...

Blocket.se
Butik Stockholm
13 år

Hyr en erfaren hantverkare...

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
13 år

Hyr en erfaren hantverkare...

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Ekonomi och Finans  ·  Linköping

Kalkylator

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Jobbeskrivning Uniflex söker nu en Kalkylator för rekrytering till YIT i Linköping. YIT är ledande i Sverige inom installationer och service av fastighetsteknik inom flera teknikområden. Som kalkylator gör du kalkyler i ett kalkylsystem för anbud, reglering av tillkommande arbeten, slutredovisningar m.m. Underlagen är färdiga handlingar eller en rambeskrivning. Som kalkylator får du ett självständigt och utvecklande arbete med möjligheter att växa inom YIT:s organisation. Personliga egenskaper Vi söker dig som har ett intresse för både teknik och affärer samt är mål- och resultatinriktad. Är du dessutom noggrann, stresstålig och har god samarbetsförmåga så kan detta vara ett intressant arbete för dig. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från projektledning, kalkylering och installationsarbete. Du som söker bör ha mycket driv och en positiv inställning. Du har en ingenjörsutbildning eller annan passande teknisk utbildning. Vi söker dig med såväl flera års erfarenhet som dig som är nyutexaminerad. Rekrytering sker löpande så ansök nu genom att ladda upp ditt CV på vår hemsida.
0 kr
Metrojobb.se

Kalkylator

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Nu söker Framtiden AB dig som vill jobba som kalkylator hos vår kund i Jönköping! Vår kund är Sveriges ledande och mest innovativa företag i branschen. De står för ett gott entreprenörskap och levererar alltid hög kvalité och de bästa kundlösningar. De arbetar med den senaste tekniken i en bransch med snabb tillväxt. Som kalkylator hos vår kund kommer du att ha tät kontakt med projektledaren och bedriva flera projekt samtidigt. Som kalkylator gör du kalkyler i ett kalkylsystem för anbud, reglering av tillkommande arbeten, slutredovisningar, uppföljningar m.m. Underlagen är färdiga handlingar eller en rambeskrivning.
0 kr
Blocket.se

Kalkylator

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 månader
Uniflex söker nu en Kalkylator för rekrytering till YIT i Linköping. YIT är ledande i Sverige inom installationer och service av fastighetsteknik inom flera teknikområden. Som kalkylator gör du kalkyler i ett kalkylsystem för anbud, reglering av tillkommande arbeten, slutredovisningar m.m. Underlagen är färdiga handlingar eller en rambeskrivning. Som kalkylator får du ett självständigt och utvecklande arbete med möjligheter att växa inom YIT:s organisation. Personliga egenskaper Vi söker dig som har ett intresse för både teknik och affärer samt är mål- och resultatinriktad. Är du dessutom noggrann, stresstålig och har god samarbetsförmåga så kan detta vara ett intressant arbete för dig. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från projektledning, kalkylering och installationsarbete. Du som söker bör ha mycket driv och en positiv inställning. Du har en ingenjörsutbildning eller annan passande teknisk utbildning. Vi söker dig med såväl flera års erfarenhet som dig som är nyutexaminerad. Rekrytering sker löpande så ansök nu genom att ladda upp ditt CV på vår hemsida.
0 kr
CareerBuilder.se
Teknik och ingenjörstjänster  ·  Östergötlands län

Adecco söker kalkylator för Peabs räkning!

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 månader
Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi söker omgående för Peabs räkning en kalkylator. Du kommer att arbeta i nära samarbete med arbetschef och entreprenadingenjör. Tillsammans ansvarar ni för enhetens anbudsarbete. Arbetsuppgifterna består av att arbeta fram anbudskalkyl från förfrågningsunderlag, inklusive infordran och värdering av offertförfrågningar. Peab arbetar med kalkylsystem MAP-95 NT. Kravprofil: Vi söker dig som har relevant utbildning inom bygg- och anläggning, såsom byggnadsingenjör eller likvärdig annan utbildning. Du behöver även ha tidigare erfarenheter av kalkylarbete. Som person bör du vara noggrann och strukturerad och ha en förmåga att ge det lilla extra i en intensiv produktionsmiljö. Vi värdesätter god samarbets- och kommunikationsförmåga samt att du har en känsla för service. Tjänstens placering är Norrköping/Linköping. Startdagtum: Omgående. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan redan idag.
0 kr
CareerBuilder.se
Friskvård  ·  Luleå

ViktVäktarna kalkylator Weight Watchers ProPoints

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
ViktVäktarna kalkylator Weight Watchers ProPoints
32 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj