Quantcast
Till salu inom

"pusselringar yxringar säljes"

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Smycken  ·  Lomma

Guldring i 6 delar - Pusselring, yxring

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Samlingen har en ring för mycket! Säljer följande ring, inköpt en gång i tiden på missionsringar.se för 8 000 SEK. http://missionsring.my123eshop.com/product.html/guldring-i-6-delar-10?category_id=12 Storlek US 9,5, SE 19,5 (19,41mm diameter) Guldring i 6 delar Den klassiska designen på 6-delad ring finns nu i en mängd olika utföranden. Mycket välgjord ring med bra passform. Ringen är av 14 karat (ca 7 gram) solid guld för att bevara hårdheten så att undersidan på banden inte går av p.g.a. slitage. (Lösning på ringen - http://www.youtube.com/watch?v=UnwUVBtJby8 ) Pris kan diskuteras vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 600 kr
Blocket.se
Smycken  ·  Östergötlands län

Pusselring

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Pusselring/FN-Ring Pusselring i 14k guld säljes pga. att jag inte kan ha den längre. Guldvikt ca:8 gram Nypris: 5895kr ( Middle East Trading ) 5995kr ( Missionsringar.se ) Säljes för nästan halva priset.
3 000 kr
Blocket.se
Smycken  ·  Malmö

Pusselringar - yxringar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har lite olika varianter och storlekar. 4, 5, 6, 8 samt 12-bands i silver, vit eller rödguld. Har även ett fåtal med diamanter (syns på bild till vänster i vitguld. 0,20ct på 22 stenar.) Finns även med safirer och rubiner. De flesta i guld är 14k, finns ett fåtal i 18k samt 22k med. 6 bands varianten finns i två olika varainter, den tunna ligger på ca 5-6g samt den tjocka runt 8-10g beroende på strolek. (Vill man ha en ring till vardags för bruk varje dag så rekommenderar jag den tjocka.) De flesta är i stort sätt aldrig använda. Tycker man om ringen men inte vill ha "pussel-funktionen" så går detta att lösa med en mindre svets längs botten av ringen hos guldfynd eller liknande. Jag kan även lösa detta mot en mindre summa om så önskas. (Längst fram i bilden syns en 6-delad variant isärtagen.) Priserna varierar efter vikt, storlek samt utförande. Fler bilder finns. Jobbar på lite olika tider, skicka ett mail med er nummer så ringer jag upp.
1 499 kr
Blocket.se

Pusselring 6-delar 18k Guld 20mm

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jättefin pusselring - kallas också "Turkisk vigselring, yxring, missionsring"- i 18k guld, 6 delar, 20mm & ca 11,5 gram (min våg visar inte gram). Nyvärde: 9000:- Finns i Fellingsbro!
6 500 kr
Blocket.se

Pusselring, guldring yxring 8 delar. 14 karat

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Väldigt lite använd. Toppskick. Inköpt i Libanon (dem bästa ringarna görs där). Har för mig att den väger 16-17 gram och har stl. 20.5 cm i innerdiameter. Skickas ej! Inga bytesaffärer! Tycker du att den är för dyr så hör inte av dig då heller. Finns billigare ringar på Tivoli..
7 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord