Quantcast
Till salu inom: ”

rörstrands jultallrikar värde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

25 st helt oanvända jultallrikar från Rörstrands. Med otroligt fina motiv innehar tallrikarna ett både stort konstnärligt värde och ekonomiskt värde. Är du rätt person vet du värdet av tallrikarna och deras kvalité. De årtal som tallrikarna finns i är 1970-1994. Varje tallrik har olika motiv. De fungerar väldigt väl både som prydnad eller om du har middagsbjudningar och vill ha annorlunda och fina tallrikar att servera förrätt, efterrätt eller fika på! På bilden syns tallriken från 1970 och visst är den vacker?
3st orginalpaket med Rörstrands jultallrikar i miniatyrformat. C:a 8x8cm År 1968-1972, 1973-1977 och 1978-1982 Lägg ett bud, är osäker på värdet. Fler bilder mailas gärna om så önskas.
Hej Säljer två jultallrikar som bara hängt på väggen. Säljer även en väldigt fin skål i kinesiskt motiv. Nu har det bara legat i källaren. Jag vet inget värde på dem utan säljer dem till höstbjudande. Är i behov av en snabb affär då jag behöver pengar till körkortet. Mail endast, bilderna kan även mailas. mvh