Quantcast
Till salu inom: ”

ravlunda bränneri till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Om våningen: Nyligen renoverat loft med öppen planlösning, kokvrå med kylskåp och liten spis, egen dusch och toalett mitt i vackra byn Ravlunda. 60 kvm, stora fönster mot stor trädgård och egen balkong. En dubbelsäng + två sängar. Om Ravlunda: Byn har ca 100 bybor, 200 m till egen restaurang och café Ravlunda Bränneri, hållplats till Ångloket på Österlen (Svenska museijärnvägar), 2-3 km till sandstrand och vackra Haväng med havängsdösen, friluftsmuseet Lindgrens länga, frigående djur m.m. Egen kyrka där bl a Fritiof Nilsson Piraten är begravd, Brösarps backar runt hörnet.
På Österlen nära Kivik, Brösarp och Vitaby har vi fräscha rum för övernattning. Rum 1: 8 kvm för 2-3 pers. djur tillåtet. Rum 2: 10 kvm för 2-3 pers. ej djur. Rum 3: 21 kvm för 2-4 pers. ej djur. Gemensam toalett och dusch i korridor. Lakan och handduk ingår. Pris: från 500kr för 2 pers. exkl. frukost. Ring för bokning och info. Telefon: 0768 274011 0414 74013 Välkomna!
Vi hyr ut vårt sekelskifteshus i Ravlunda by nära Brösarps backar och endast tre kilometer från Havängs sandstränder. Huset har tre rum och kök med fyra fasta sängplatser som enkelt kan göras till sex. WC finns i bostaden medan duschen är i källaren. I vardagsrummet finns en kamin att värma sig vid under kyliga kvällar. I den lummiga trädgården finns ett mindre hus som passar till härliga middagar under sommarkvällar i sol så väl som i regn. Köket är fullt utrustat. Spjälsäng, barnstol, grill, piano, LP-spelare, utemöbler och leksaker finns att tillgå. I byn finns lekplats, cykeluthyrning och "Bränneriet" som serverar fantastisk mat och dryck. Omgivningarna är mycket vackra. På nära håll finns förutom havet bland annat Kivik, Stenshuvud, Mandelmans trädgårdar, Hallamölla och Ravlunda skjutfält.
Intill en äppelodling i den lilla byn Ravlunda på Österlen ligger detta charmiga tegelhus från 1900-talets början. Till underbara Haväng är det cykel- och promenadavstånd. (3 km) Övriga sevärdheter i närheten är bland annat: Stenshuvud, Brösarps backar, Drakamöllan, Kivik, Hallamölla, Ravlunda Bränneri, Kronovall, Christine hof......mm. Kuddar och täcken finns. Medtag lakan och handukar. Ankomst lördagar kl 14.00 Avresa lördagar kl 11.00
Välkommen till ett underbart Österlen. De senaste femton åren har vi spenderat mycket tid i en miljö skapad som en tavla. Nu har vi möjlighet att hyra ut vårt lillla gårdshus från 1800-talet beläget på vår tomt. Huset har en öppen planlösning i etage. Fräsch och ljus inredning. Två sovloft ett med dubbelsäng samt ett med två enkelbäddar, även barnsäng finns att disponera. I allrummet finns två bäddsoffor som var och en kan bli till två bäddar, totalt sett finns sju bäddar med linne (även extra madrasser finns att låna). Havet når ni på fyra km avstånd, vilket bjuder på en vacker cykelväg. Cyklar finns att hyra i Ravlunda by. Där även Ravlunda Bränneri erbjuder "hålligång", mat och dryck. Huset är beläget på värdens tomt, men ligger insynskyddat med egen utelplats som erbjuder sol hela dagen. Barn och husdjur välkomnas. Huset är vinterbonat med eldstad och hyrs ut året om. Ett underbart Österlen... Österlen har mycket att bjuda på. I april blommar gullvivorna i Brösarps backar. I maj har bokskogen slagit ut och äppelträden blommar, i juli är det Kiviks marknad och i slutet av september är det Äppelmarknad. Dessutom finns det mycket konst, konsthantverk, gårdsbutiker & trädgårdar. För den musikintresserade finns "Jazz under Stjärnorna" i Brantevik. På vintern bjuder Österlen på ett vackert snölandskap med friska fläktar från havet.