Quantcast
Till salu inom

"reijmyre kanna karaff h55 monica bratt säljes"

Norrtälje
Idag

Riedel decanter amadeo

3 000 kr
Blocket.se
Idag

Koppar och kanna

100 kr
Blocket.se
Vaxholm
Idag

Kockums, rana, Fjällräv,rot...

75 kr
Blocket.se
Staffanstorp
Idag

Kristall- och glasföremål

900 kr
Blocket.se
Igår

Kosta Boda karaff Kjell Engman

1 100 kr
Blocket.se
Sollentuna
2 dagar

Karaff samt glas

750 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Monica Lewinsky - rakt på sak

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 år
LibreArte. 1999. 278 s. Förlagets illustrerade pappband / Kartonnage. 563 gram. Nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Något gulnat boksnitt, för övrigt i nyskick. "Jag vaknar och saknar Clinton" Monica Lewinskys egna ord om sexaffären som skakade världen. Monica Lewinsky, 25, hatar bilden av sig själv som en ung kvinna som lät sig utnyttjas sexuellt av en äldre man. ? Vi njöt båda otroligt, säger hon. ? Vi var själsfränder då det gällde sex, jag och Clinton. I den nya boken öRakt på sakö utvecklar hon sin syn på förhållandet med USA:s president. ? Folk har fått det att verka som om det vi gjorde var så nedsättande för mig, men det var det inte alls. Det var upphetsande och det ironiska är att det var jag som fick den första orgasmen i vår sexuella relation.
169 kr
Bokbörsen.se

MONICA LEWINSKY. HENNES EGEN HISTORIA. RAKT PÅ SAK.

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 år
"Vi var själsfränder då det gällde sex, jag och Clinton", säger kvinnan som förförde presidenten för världens mäktigaste nation. LibriArte, 1999. 1.svenska upplagan. 278 s + [24] planschsidor med fotografier i färg. Förlagsband med tryckt omslagsbild i färg. Fläck längst ned på försättsbladet, i övrigt gott skick. 8:o. 235x160x24 mm. 560 g. Originaltitel: Monica's story. Översättning Carl G Liungman. "Jag vaknar och saknar Clinton" Monica Lewinskys egna ord om sexaffären som skakade världen. Monica Lewinsky, 25, hatar bilden av sig själv som en ung kvinna som lät sig utnyttjas sexuellt av en äldre man. - Vi njöt båda otroligt, säger hon. - Vi var själsfränder då det gällde sex, jag och Clinton. I den nya boken Rakt på sak utvecklar hon sin syn på förhållandet med USA:s president. - Folk har fått det att verka som om det vi gjorde var så nedsättande för mig, men det var det inte alls. Det var upphetsande och det ironiska är att det var jag som fick den första orgasmen i vår sexuella relation. Andrew Morton skrev bl a Diana, Her True Story (om prinsessan Diana).
150 kr
Bokbörsen.se

Monica Lewinsky - rakt på sak - Hennes egen historia

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
LibriArte. 1999. 278 s. Inbunden. Kartonnerad. Mycket gott skick. Namnteckning. Det här är Monica Lewinskys egen berättelse - rakt på sak. Nedtecknad av biografiernas mästare, Andrew Morton, som är välkänd för sin uppseendeväckande bok om prinsessan Diana. Andrew Morton låter oss följa med in i Monicas hittills fördolda värld och ger läsaren en inblick i hur hon har upplevt sitt liv det senaste året. Här berättar hon sin version av de fantastiska skeenden som, mot hennes vilja, plötsligt har placerat henne i världens rampljus. Morton ger en övertygande och avslöjande bild av den kvinna som förförde presidenten för världens mäktigaste nation, den kvinna som fick presidenten på knä, fick honom att riskera sin ställning som president och hotade hans ställning som världens mäktigaste man. Monicas uppriktiga berättelse är förvånande, det som hände henne lika gärna kunde ha hänt vilken annan vanlig flicka av god familj som helst, om hon hade råkat befinna sig på rätt plats vid fel tillfälle..
40 kr
Bokbörsen.se

MC-jacka (Bullfighter "Monica")

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Nu säljer min flickvän sin knappt använda MC-jacka från Bullfighter. Modellen heter Monica, nuförtiden heter den Lena och är i storleken 42 (liten). Axelskydden saknas eftersom hennes ex är ett svin och inte vill ge henne dom tillbaka så därför drar vi av en tusenlapp på priset, men nya skydd finns att köpa på FlyingEagle.se från 99,00 kr. Nypris ca: 2.200 Mer information: http://bullfighter.no/jackor-skinn-jakker-dame-jakker-bullfighter-lena-jakke-sort-p-428.html?cPath=38_49_65&currency=SEK
1 200 kr
Blocket.se

Monica 15 år

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 11 månader
Wahlström / De bästa ungdomsböckerna. Ny utgåva uppl. 1983. 169 s. Inbunden. Klotrygg. Kort grattis-text inskriven i början av boken. Gott skick. Monica är en blyg och ensam femtonåring. En dag hittar hon något gult och lurvigt i ett dike - en skadad hund! Hon får hjälp av en veterinär och den tillfrisknar. Ingen ägare hör av sig, så Monica tar hem hunden till sig. Ska hon få behålla den? /// OBS, Vid köp av böcker som har ett lågt pris, så är portot fortfarande 45:-, men genom att beställa flera böcker från Antikvariat Kim samtidigt, så kan du motverka det högre portopriset (i förhållande till bokpriset). Jag tar nämligen endast 45:- i porto, oavsett hur många böcker du köper med samma beställning, om det är böcker som skall sändas inom Sverige och våra nordiska grannländer! ///.
25 kr
Bokbörsen.se