Quantcast
Till salu inom: ”

revox rullbandspelare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Revox F36 rullbandspelare med rör i fint originalskick. Väskmodell med lock, bärhandtag, lås etc. Original bruksanvisning. En och samma ägare sedan den var ny i början på 60-talet. Mitt bidrag har varit att renovera den till körbart skick och den fungerar utmärkt. 4-spårsmodell så såväl 4- som 2-spårsinspelningar kan användas. Normalhastigheterna 9,5 och 19. Observera att det rör sig om 10" som största Spolstorlek. Du får hämta den i Åkersberga och sköta den väl, för det är den värd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Revox vinylspelare B790 i perfekt skick, "topp of the line" när det gäller vinylspelare. Revox rullbandspelare i perfekt skick, revox är världsledande när det gäller rullbandspelare. Pioneer högtalare. Grejerna har varit i familjens ägo sedan nyköpet och är pedantskötta. Måste bort då intresset har svalnat, och det varken finns band eller vinylskivor längre. Ge ett bud. Sonab Hörlurar två par svarta och röda.
Samlarobjekt! Sony TC 756-2 2 spår stereo 19 och 38 cm/sec. Sällsynt och i sällsynt fint skick! Exteriört och interiört. Testad samtliga funktioner. Allt OK även ljuded efter inspelning. Servad av Studer och Revox auktoriserad Schuberts Bandspelarservice Allt som lämnar min verkstad är 100% fungerande! Det mörka partiet i mitten överst på fotot är fotografisk betingat! Frakt väl embalerad med bussgods 380:- Flera bilder kan hämtas på länk: http://s1165.photobucket.com/user/schuberts/library/Sony%20TC%20756-2?sort=3&page=1
Revox, nyservad För upp till 10 tum rullar Finns 9 rullar med Jazz
Denna maskin är hur cool som helst! och dessutom i kosmetiskt nyskick. Det är bara att luta sig tillbaka, lyssna och se hur dom stora spolarna snurrar, magiskt!! Revox A77 är modellen och den är 4-spårig. In och avspelning fungerar. Vu mätarna lyser men rör sig inte.Ett gäng band på metalspolar ingår. samt Nab-naven Har även haft den som iPhone docka. hur coolt är inte det!!