Quantcast
Till salu inom: ”

robotgräsklippare säljes

Tidigare annonser till salu

Produktgrupp Robotgräsklippare har haft en kraftig tillväxt som förväntas fortsätta de närmaste åren. Nya produkter och marknader tillkommer kontinuerligt. Vi söker nu ytterligare en produktspecialist för detta produktområde. En utmaning om du vill jobba med nya och spännande produkter i ett dynamiskt och motiverat team. Du är högskole- alternativt civilingenjör och har mycket goda språkkunskaper. Du talar och skriver engelska obehindrat. I synnerhet tyska men också franska är meriterande. Vi erbjuder arbete i en internationell miljö med frågor av olika innehåll och det ger dig en bra plattform för personlig och yrkesmässig utveckling.
Erfaren Mjukvaruutvecklare Nu söker vi dig som är erfaren mjukvaruutvecklare för inbyggd Linux med fokus på applikations utveckling i QT samt Windows-applikationer i C# till vår utvecklingsavdelning för Robotgräsklippare. Du kommer att arbeta i ett expansivt skede av en växande produktfamilj och få möjlighet att utvecklas i en internationell koncern med bred verksamhet i många länder. Du är civilingenjör alternativt högskoleingenjör, inriktning mot mjukvaruutveckling och har 5 års erfarenhet från liknande tjänst.
Nu söker vi dig erfaren mjukvaruutvecklare för inbyggda system till vår utvecklingsavdelning för Robotgräsklippare. Du kommer att arbeta i ett expansivt skede av en växande produktfamilj och få möjlighet att utvecklas i en internationell koncern med bred verksamhet i många länder. Fokus i tjänsten som mjukvaruutvecklare är att arbete med hela kedjan från idé till färdig produkt och uppföljning. Detta innefattar kravskrivning, mjukvaru­implementering, modultestning och uppföljning. Du är civilingenjör alternativt högskoleingenjör, inriktning mot hårdvarunära mjukvaruutveckling och har 7-10 års erfarenhet från liknande tjänst.
Nu söker vi dig som är erfaren mjukvaruutvecklare för inbyggd Linux med fokus på applikations utveckling i QT samt Windows-applikationer i C# till vår utvecklingsavdelning för Robotgräsklippare. Du kommer att arbeta i ett expansivt skede av en växande produktfamilj och få möjlighet att utvecklas i en internationell koncern med bred verksamhet i många länder. Du är civilingenjör alternativt högskoleingenjör, inriktning mot mjukvaruutveckling och har 5 års erfarenhet från liknande tjänst. Du har djupa kunskaper inom: C++ C# QT Meriterande är goda kunskaper om GUI, HMI och Linux. 
Autoclip 500-robotorna letar sig in i alla trädgårdens hörn och manövrerar smidigt runt träd, rabatter, håligheter i marken och andra hinder. Stöter de på t ex ett träd eller en buske, backar de, vänder och fortsätter klippa runt hindret. I och med att de kommer ihåg hur mycket gräset har vuxit, anpassar de klippintervallen efter det. En nedgrävd gränsslinga definierar arbetsytan •Installation:Ja •Motor:Borstlös •Max. klippyta m²:3 500 •Grässensor:Ja •Säkerhetshandtag:Ja Vi installerar och servar din robot.