Till salu inom

"salutkanon svartkrutskanon säljes"

Kalmar
4 år

Salutkanon

1 800 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Historiska föremål  ·  Karlskoga

Salutkanon / svartkrutskanon

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har ett 70 kg kanonrör, ca 93 cm långt, kalibern är 56 mm. Ingjutet i kanonröret är ett stålrör med bottenplatta. Inget monogram på detta rör, bilden som visas är en kanon med monogram, alltså samma kanon men inget monogram på röret säljes. Fler bilder? japp finns maila mig. Kanonröret är omålat och fänghålet där stubinen eller löskrutet skall sättas i är oborrat, annars är den i skjutbart skick Bör hämtas Pris: 5300 kronor
5 300 kr
Blocket.se

Salutkanon / svartkrutskanon

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
salutkanonrör säljes 1 st på 110 kg. Kaliber 66 mm. Pris 9500 1 st på 70 kg. Kaliber 56 mm. Pris 6300 1 st på 30 kg. Kaliber 36 mm. Pris 4300 Samtliga kanonrör säljes omålade Fänghålet, alltså hålet där du stoppar i stubinen eller tändkrutet är oborrat. Att borra detta tar 2 minuter. Kanonrören bör hämtas. Har du inte pengar, skriv inte! Fler bilder finns, bilder på blocket i kaliber ordning. Bild 4 är ett 70 kg rör på lavett Kanonen på filmen är ett 30 kg rör på lavett.
4 300 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Karlskoga

Salutkanon / svartkrutskanon

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Salutkanonsrör ca 30 kg, kaliber 36mm. Längd från mynning till druva ca 78cm. Kanonen är oborrad i fänghålet samt omålad. Filmen visar då vi skjuter med detta kanonrör på lavett. Denna är dock ej till salu. Kan hämtas eller skickas med bussgods med efterkrav. Efterkrav betyder att ni betalar på er lokala busstation. Frakten är ca 400kr.
4 000 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Karlskoga

Salutkanon/ svartkrutskanon

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Salutkanon på fartygslavett. Kanonröret väger 30 kg är ca 78 cm långt kalibern är 36 mm priset är 6000 kr Vill man se en smäll kan man kika på denna videon på youtube, samma kanonrör fast en annan lavett http://www.youtube.com/watch?v=2Ydy49XB3Xc Åker mot Stockholm den 2/1 och hem igen den 4/1 ifall någon ifrån det hållet känner sig sugen på en pang!
6 000 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Karlskoga

Salutkanon / svartkrutskanon

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har ett 70 kg kanonrör, ca 93 cm långt, kalibern är 56 mm. Ingjutet i kanonröret är ett stålrör med bottenplatta. monogram Carl XI Kanonröret är omålat och fänghålet där stubinen eller löskrutet skall sättas i är oborrat, annars är den i skjutbart skick Bör hämtas
6 300 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj