Quantcast
Till salu inom: ”

sandlådesand storsäck säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Containers
F
Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Alwex Transport AB erbjuder en kvalitativ Matjord för anläggande av trädgårdar osv. Man kan själv välja om man vill köpa den direkt i Tunatorp (vid flygplatsen i Växjö) eller om man vill få den levererad hem! Alwex kan leverera den både "löst" på lastbil eller i storsäck hem till dig! Matjord pris från: 69kr/ton exkl. moms För beställning så kontaktar du oss på: 0470-727120! OBS: Vi har också andra produkter så som dekorsten, sandlådesand, stenmjöl, singel, makadam och mycket mer! Välkomna till oss på Alwex Transport AB!
Nu kan du köpa material i storsäck och få det levererat hem till dig med hjälp av en dator. Beställ på www.mailbag.nu Mässerbjudande Beställ minst en storsäck och få en grävspade. Gäller den 28-30 mars. Även på nätet. Kom och se oss på Din trädgård 2014 28-30 mars på Conventum Örebro Exempel på olika material. Stenmjöl 0-4 Väggrus 0-18 Bärlager 0-35 Makadam 8-16 Gårdsgrus Sandlådesand Gräsmattejord Glöm inte att kolla in våra andra produkter. www.mailbag.nu Om företaget På Mailbag kan du beställa material till dina trädgårds och anläggningsarbeten. Köp jord, täckbark, sand, grus och bergskross packat i storsäck. Passa även på att beställa avloppsrör, dräneringsrör, geotextil, elkabel, stegar, redskap och mycket mer. Alltid fri frakt till följande kommuner: Örebro, Kumla, Hallsberg, Askersund, Laxå och Lekeberg vid köp av minst en storsäck.
Sandlådesand bakbar i storsäck ca 400 kg, knappt en halv säck.
Smidiga leveranser av storsäckar med ca 1500 kg material tex sandlådesand stenmjöl bärlager makadam natursingel mm inlyft med kranbil ca 10 meter från väg MVh Stefan med personal
Storsäck ren sand, 1200 kg. 0-8 mm korn. Till för betonggjutning men passar ypperligt i trädgårdar och som sandlådesand! Hämtas omgående i lokal på Ringön.