Quantcast
Till salu inom: ”

scoop tv-bänk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tv-bänk

Göteborg
Tv-bänk

Skellefteå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

TV-bänk ordinarie pris 1950kr ditt pris 1500kr obs! det har blivit ett håll litet på övre sidan av bordet där av priset men har man en tv som ska stå på bordet är det inget man täncker på!! Modern mediabänk med lackad yta och hyllplan i klarglas. En mediabänk som lika gärna kan användas som soffbord. Maxbelastning 35 kg. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer vi vår tvbänk (scoop) som vi inhandlat på mio för ca 2-år sedan. Nypris 1750:- vårt pris 800:- Sedan har vi ett fint, stort och stilrent soffbord. Nypris 2000:- vårt pris 500:- Stort hörnskrivbord (garant) från ikea. Skivan är av björkfanér och det är stålben till. Dock så saknas skruvar för uppsättning. Det kommer även med en väghghylla i samma serie med två luckor. Nypris ca 2000:- vårt pris 700:-
Jag säljer en vit Scoop tv-bänk som är ca 2 år gammal. Den är i fint skick och har stått oanvänd i ca ett år. Hämtas på plats då det inte finns några emballage. Nypris för bänken hos mio är 1750 kr. Mitt tänkta pris är 1000 kr. Skambud och "kompis pris" undanbedes vänligt men bestämt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Scoop tv-bänk från Mio. Har haft den i nåt år, men den ser helt ny ut. Så ska du köpa en ny kan du lika gärna köpa denna för halva priset. Såhär skriver Mio om bänken: "Modern mediabänk med lackad yta och hyllplan i klarglas. En mediabänk som lika gärna kan användas som soffbord. Maxbelastning 35 kg." Mått Bredd: 80 cm Höjd: 51 cm Djup: 40 cm Pris: 800kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.