Quantcast
Till salu inom: ”

sibo 460gt jofa kuling styrpulpet 60hk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ryds 480

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

OBS. Utan motor Styrpulpet SIBO 460GT (föredetta Jofa). Årsmodell 1993. Höjd akterspegel för långriggad motor (går att plocka bort för kortriggad motor) Elektrisk länspump. Lanterner Laxå 30km/h trailer (nypris ca 10.000kr) Kapell (3år gammalt) Båten är lätt så den planer extremt lätt. Perfekt fiske/bad/lekbåt. Har använt båten med en 60hk långriggad motor. Men med tanke på att båten är lätt så fungar den bra med 20-40hk. Båt 19.000kr (inkl kapell, länspump, lanterner) Trailer 4.000kr Paketpris 21.500kr
Nu ska båten bort! Säljer en styrpulpet av märket Jofa kuling, båten är en otroligt bra sport och fiskebåt som lämpar sig väl till vattenskidor och dylikt. Båten planar otroligt fort och är registrerad för upp till 5 passagerare. Till båten ingår: 4st spöhållare, ankare, soppa tank, fendrar m.m Båtens mått: ca 185cm x 480cm Båten har en Johnsson 50hk motor på sig, motorn har i våras vart inne på verkstad för genomgång och service, dessutom byte av impeller. motorn startar varje gång och går väldigt fint och rent, tyvärr uppstår ett hackande ljud i motorn när man är ute och åker, kanske något för den händige? Båt och motor har vart i min ägo i 3 år och fungerat felfritt tills alldeles nyss, därav priset. Vid intresse ring mig Elias på 0736580721.
Säljer min välskötta styrpulpet Jofa Kuling 4,6 m med 35 hk Johnsonmotor- 78. - Drev, tändspolar och virar bytta nyligen. - Hamnkapell i nyskick. - Reservdelsmotor medföljer. - Säljes med Reko trailer(80 km obromsad EU-trailer) - Har gått i både saltvatten och sötvatten. - 2 st spöhållare - Nya handtag Perfekt båt för bad och fiske. Hör av er för mer bilder och info.
Hej Har en Jofa kuling som behöver lite kärlek med färg i botten samt invändigt men hel och fin överallt. Finns ingen motor men sitter ratt och Teleflexstyring på och även gasreglage kan följa med står på en bra 30 trailer som kan följa med vid intresse. Bra och billig Styrpulpet för den händige Finns cirka en 1.2 mil utanför Alingsås mot Borås inga byten och pruta gör man på plats!! Fler bilder kan skickas vid intresse endast telekontakt då mailen e lånad!