Quantcast
Till salu inom: ”

skåp för router modem säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hög Skåp

Uppsala
Vinglas

Vaxholm
Asus router

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en smart lösning för din bärbaradator. Ny pris 499:- Jag säljer den för halva priset 250kr - Arbetsstation och förvaring för laptop med tillbehör i ett; spar utrymme och enkel att placera var som helst i ditt hem. - Sladduttag både inuti och i botten av skåpet gör det enkelt att leda kablar efter behov. - Det övre utrymmet är låsbart för trygg förvaring av dina saker. - Ett elastiskt band håller din laptop på plats under laddning. - Det nedre utrymmet är storleksanpassat för dold och lättillgänglig förvaring av modem, router och grenuttag.
PERFEKT FÖR DEN TRÅNGBODDA ELLER I TONÅRSRUMMET! Nästan oanvänd vägghängd dataarbetsplats från IKEA för Laptop. Färdigmonterad! Bredd: 70 cm Djup: 20 cm Höjd: 60 cm Max. belastning/lucka: 25 kg Lås och 2 nycklar medföljer. Förvaringsutrymmet passar laptops med skärmstorlek upp till 17". Denna produkt ÄR MONTERD VID DENNA försäljning! - Arbetsstation och förvaring för laptop med tillbehör i ett; spar utrymme och enkel att placera var som helst i ditt hem. - Sladduttag både inuti och i botten av skåpet gör det enkelt att leda kablar efter behov. - Det övre utrymmet är låsbart för trygg förvaring av dina saker. - Ett elastiskt band håller din laptop på plats under laddning. - Det nedre utrymmet är storleksanpassat för dold och lättillgänglig förvaring av modem, router och grenuttag.
Har Du ont om plats för att spara Dina prylar på rätt sätt - kategorivis - för lätt åtkomst med ordning och reda? Skaffa en Apotekarbyrå. Pris: 500:- 9 stora och 6 små lådor i en snygg förpackning Monterad och klar för avhämtning och användning i Kristianstad- Har Du ett fritt stående modem eller router eller är i behov av ett trevligt nattduksbord? Här ett mycket användbart: 200:- Routern på bilden ingår EJ. Säljes av Göran Svensson Kontakt via epost eller mobiltelefon 11.00-23.00 APOTEKARBYRÅN Längd: 134 cm Bredd: 38 cm Höjd: 80 cm NATTDUKSBORDET / DATASKÅPET Längd: 41 cm Bredd: 30 cm Höjd: 55 cm
Arbetsstation och förvaring för laptop med tillbehör i ett; spar utrymme och enkel att placera var som helst i ditt hem. - Det nedre utrymmet är storleksanpassat för dold och lättillgänglig förvaring av modem, router och grenuttag. Storlek Bredd: 70 cm Djup: 20 cm Höjd: 60 cm Max. belastning/lucka: 25 kg
"Black & White" Hallbord/Mediamöbel och ett lampbord i vitt med svarta detaljer. Smakfullt och stilrent. Hallbordet har hål för elektronik på baksidan och passar utmärkt för att "gömma" router, modem och liknande. Lampbordet har en lucka och litet förvaringsutrymme. Hallbord/Mediamöbel Mått Bredd: 61cm Djup: 38 cm Höjd: 64cm Pris: 1500kr Lampbord. Mått Diameter: 45cm Höjd: 54cm Pris: 1200kr Pris för båda: 2500 kronor För fler bilder högupplöst, maila gärna. Vill du titta på möblerna är du välkommen till vår verkstad på Fågelbacksgatan 23:a. Ring för öppettider. Unkissed pimpar gammal inredning för att passa in i dagens moderna hem. Vi gör om allt från antikt, retro, vintage till äldre designmöbler och även elektronikprylar. Så om du är ute efter något unikt som ingen annan har är det oss du ska kontakta. Vi utför även beställningsjobb, så har du någon gammal skänk, soffbord, byrå, högtalare eller annat du vill göra om eller bli av med får du gärna höra av dig.