Quantcast
Till salu inom: ”

skolplanscher säljes

Tidigare annonser till salu

Hos www.prylhyllan.se hittar du dessa klassiska skolplanscher illustrerade av Elsa Beskow. Går med fördel att rama in eller enkelt fästa i klädnypor på väggen och byta ut bilden för varje månad. Bilderna är ca 30x21cm. Perfekt som födelse- eller dopgåva. Säljes som helt set eller som enstaka bilder. Bilden visar februari månad plansch. För mer information eller beställning besök gärna nätbutiken. Välkommen! Prylhyllan nordic / www.prylhyllan.se
Hej! Har en fin lantlig kökssoffa till salu för endast 950 riksdaler. Kökssoffans sits är som ett lock och under den har man bra förvaring. Längd ca 190 cm. Har även fin byrå från 40-talet och skolplanscher. Kökssoffa: 950 kr reserv. lör. Byrå: 300 kr reserverad sön. Skolplanscher 100 kr/st reserverad mån. 14 tums tv med dvd: 150 kr Allt finns i Fagersta. Ring, smsa eller mejla. Annonsen försvinner när allt är sålt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vill att dessa hittar ett nytt hem då de gjort sitt hemma hos oss. Som du ser på bilden är tyvärr bomullsplanschen skadad i ett av de nedre hörnen.. Smörranunkel har måtten: 57,5*77,5cm Bomull har måtten: 59*81cm Du får med dig båda för 350:- För avhämtning helst i Dingle med omnejd men maila vid funderingar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bonnier Carlsen | Utg. 2012. Ej o.u. | Spiralband. | s. | 9789163873850 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Nostalgisk kalender med fina gamla skolplanscher som motiv! En vacker väggkalender med ett urval underbara skolplanschbilder som säkert känns igen av den som gick i skolan mellan 1930 och 1970. En sann nostalgitripp för alla retroälskare! | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Rullvagn Bygel från Ikea, i plast och stål. Mindre slitage. Bredd 39 cm, djup 59cm höjd 98cm. PRIS: 50 kr Lampa från Ikea. De tre lampor som sitter i ingår. bredd 33 cm, höjd 146 cm PRIS: 30 kr Skolplansch duvhök, slitage i kanter och har varit vikt i ena hörnet. PRIS: 200 kr Det är bäst att mejla eller skicka SMS vid intresse så ringer jag upp, jag kan inte svara i telefon på jobbet..