Quantcast
Till salu inom: ”

sommarponny säljes

Tidigare annonser till salu

Hej, Jag önskar låna en snäll och trygg liten häst el D-ponny över sommaren för uteritter i skogen och lättare markarbete i paddock. Bra bete finns och sällskap då jag har själv tre hästar på gården men ingen går att rida för tillfället. Hör gärna av Er via mail om Ni har någon häst att låna ut det mesta är av intresse dock inga fånghästar (pga för bra bete) eller hingstar. Mvh Malin
Hej!! Hästvan familj med egen äldre fullblodsvallack letar efter en trevlig ponny att hyra på bete över sommaren. Två tjejer 6&7 år båda födda i stallet och mkt hästvana som idag rider både på egna hästen samt ridskola varje vecka behöver en lite mindre ponny att rida och ha roligt ihop med över sommaren! Lugn westernfamilj med stort fokus på hantering och trygghet bland djuren. Har du en ponny som behöver lite extra mys o kärlek så ring el maila oss gärna!!
Hej! jag är en tjej på 14 år som älskar hästar, och att rida. Jag har även tävlat en hel del. Har tänkt att vara med i en stor tävling (Räkanhoppet) så att den ska gärna ha tävlings vana. Jag har haft sommarhäst i tre somrar, så jag är van vid det. Jag vill ha en framåt och nätt D-ponny som trivs bra med både hopp och dressyr och även att rida ut. Jag har en granne som har ett stall med padock, fina hagar och massa skogsridvägar, så att man kan rida ut också. Skulle vilja ha hästen hela sommarlovet alltså vecka 24-34 Hör gärna av er!:)
Vi vill hyra helst ett par stycken små ponnisar (går bra med en också - då ordnar vi sällskap) under sommarlovet till våra barnbarn som är 4, 5, 7 och 7 år gamla. De rider alla på ridskola nu under terminen. Vi har egen gård med stall och betesmark på Tjörn. Vi hade förr i alla år egna hästar. Vi är fem hästvana vuxna, som alla är aktiva ryttare (en av oss är utbildad ridinstruktör), som kommer att vara ansvariga. Hälsningar Sten Ljungström
Vår dotters högsta önskan är att hyra en ponny på sommarlovet. Laura är 12 år och har 5 års ridvana (Borås Ridhus). Hon önskar hyra en D-ponny under V 24-27 och V 31-33. Bra bussförbindelser är önskvärt.