Till salu inom

"sonos bu250 säljes"

Karlskrona
Igår

Rotel RB 1582

15 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Sonos Playbase Vit

3 500 kr
Blocket.se
Igår

Sonos Play:1

700 kr
Blocket.se
Igår

Sonos sub & play one sl

2 000 kr
Blocket.se
Igår

Sonos five

4 500 kr
Blocket.se
Lidköping
2 dagar

Audio Pro A10 & C Sub Grymt...

4 500 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

Sonos Amp + Dali Oberon 5

12 000 kr
Blocket.se
Lomma
2 dagar

Sonos Play5

1 450 kr
Blocket.se
Nacka
2 dagar

Sonos ZonePlayer120

3 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
2 dagar

Audio Pro 2+1

1 250 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stereo och HIFI  ·  Göteborg

Sonos CR200 Controller

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Med den helt nya versionen av Sonos geniala Controller har du all din digitala musik inom räckhåll. Via Controllerns stora touch-screen i färg får du total kontroll över musiken i upp till 32 rum i huset utan att behöva resa dig från favoritfåtöljen. Controllern fungerar med hjälp av radiovågor, vilket gör att du inte behöver ha anläggningen inom synhåll Controllern fungerar överallt i huset. Du kan välja att köpa till en eller flera Controller-enheter, så att exempelvis barnen kan ha en i andra änden av huset. Då kan hela familjen utnyttja systemet till fullo, och ni slipper kivas om Controllern stup i kvarten. Med systemets smarta Cradle kan du ställa ifrån dig din Controller säkert och samtidigt få den laddad. Även om du också kan styra Sonos från din iPhone/iPod touch eller din dator, är Controllern fortfarande den ultimata lösningen. Den har ett läckert utförande i metall, den reagerar mycket snabbare än iPoden, skärmen har högre upplösning, den har större räckvidd, den har längre batteritid och inte minst den finns alltid hemma och till hands!
3 295 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Lekeberg

Sonos

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
TVÅ ST Sonos ZonePlayer ZP90 TVÅ ST SONOS ZP120 ZonePlayer Sonos S5 Zoneplayer SONOS CR100 Controller med dockning Sonos CR200 Controller med dockning SONOS WD100 IPOD allt är från två år till nytt har kvitto på allt. lägg ett bud på allt säljs bara ihop. ska bort till nästa helg inga skit bud. den som vet vad sonos är vet vad det är värt får jag ett skitbud från någon så får den inte personen inte var med i budgivningen även om den skulle lägga ett slutbud som är tusen lappar högre än det högsta på slutet.
0 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Kungsholmen

Sonos ZoneBridge BR100

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Sonos ZoneBridge BR100 Har en ny Sonos ZoneBridge BR100 över, i oöppnad förpackning. Med Sonos ZoneBridge går det supersnabbt och enkelt att konfigurera ditt Sonos-system. Det är den idealiska lösningen om ditt hus inte har Ethernet-kablar eller om din router finns i ett rum där du inte vill ha musik. Bara anslut ZoneBridge till din bredbandsrouter för att ögonblickligen aktivera det trådlösa mesh-nätverket SonosNet. Nu fungerar alla ZonePlayer- och Controller-enheter trådlöst vart som helst i ditt hus. ZoneBridge går också att använda för att utöka räckvidden för ditt Sonos-system och expandera Controller-enhetens trådlösa täckning. Finns på Lilla Essingen Kvitto finns. Nypris: 1 000 kr Nu: 700 kr
700 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Bromma

Sonos BU250 trådlöst musik system

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Sonos 250-paketet ger dig allt du behöver för att trådlöst spela upp musik i två rum i hemmet och med SonosNets överlägsna trådlösa räckvidd finns det inget rum som inte går att nå. Anslut ZonePlayer 90 (ZP90) till din hemmabio eller stereo och placera ZonePlayer 120 (ZP120) med inbyggd förstärkare i valfritt rum där du vill ha musik. Anslut en ZonePlayer eller ZoneBridge (säljs separat) till ditt nätverk så fungerar resten trådlöst. Allt du behöver göra för att börja spela musik är att ta tag i den trådlösa Sonos Controller 200 (CR200) med helfärgsskärm och välja ett rum, välja en låt och trycka på avspelningsknappen. Med Controller 200 i handen har du ögonblicklig tillgång till hela din musiksamling, plus tusentals internetradiostationer och de mest populära onlinemusiktjänsterna som kan spelas i hela huset. När du vill spela upp mer musik i flera rum lägger du bara till fler ZonePlayer- och Controller-enheter, och det är du som bestämmer hur många.
6 900 kr
Blocket.se
Hemmabio  ·  Uppsala

Sonos BU250

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Begagnat Sonos BU250 i nyskick. Inköpt 04-01-2011 Mycket sparsamt använt. Ej intresserad av byten, kan skickas och då står köpare för frakten.    
9 000 kr
Minhembio.com
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj