Quantcast
Till salu inom: ”

spegeldörrar garderob säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ljus och trivsamt lägenhet på 49,3 kvm( skrivit 50 kvm eftersom det är mer än 49 kvm) med 18 kvm terrass belägen på Lövsätragränd. Lgh känns som en 2-a pga bra planering och enorm stor terrass. Väldigt lungt och attraktiv område med närhet till naturen. Insynskyddad med stora fönster mot grönområde,bra planlösning så att lgh känns rymlig.Genomgående parkett i hela lgh. -Nytt kök(2008) med matplats för 6 personer, uttag för diskmaskin, 2 fönster. -Stort,ljust rum, 4 garderober med spegeldörrar,2 fönster. -Inbyggda 3 garderober i hallen. - Kaklat badrum med badkar,plats för tvättmaskin(2tvättstugor finns) -I källaren finns stort förråd. P-plats(ingår i hyran)utanför porten. Mycket bra fastighetsägare-Einar Mattsson- 1 minut till tunnelbanna.
Central sekelskiftslägenhet med högt i tak, stora och djupa fönster ett stenkast från Avenyn. Parkettgolv i vardagsrum, trägolv i kök och hall. Inbygda garderober med spegeldörrar. Helkaklat badrum. Lägenheten vetter mot innergården vilket gör att man inte störs av trafiken eller nattlivet. Balkong finns en halv trappa upp. Det har bildats en bostadsrättsförening. Fler bilder kan mailas vid intresse. Önskar en 3:a Centralt, Örgryte, Johanneberg, guldheden, Linnè, Majorna
Lägenheten är i gammal stil med högt i tak och spegeldörrar. Ligger en halvtrappa upp utan insyn i en fastighet med endast fyra lägenheter. Stor Balkong ut mot lummig innergård. Helkaklat badrum med dusch. Mycket förvaring varav sex fullstora garderober. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare kan eventuellt övertas. Ska tapetseras om överallt förutom i sovrummet. Garageplats finns att hyra i intilliggande hus. Stambytt. Önskar byta med 3 rok eller större.
Garderober med spegeldörrar. Inredning: klädstång, hyllplan och korgar. H: 2,1 m B: 0,6 m D: 0,6 m Garderober i mycket bra skick, märken på spegeldörr på bilden är bara från kamera blixten. OBS: på en av sida på en garderob har vi sågat en liten bit för att få plats för eluttag, se bilden Garderober finns att hämtas i Sollentuna, Edsbergs centrum. Stor hiss hinns i huset. Pris 300 kr /st eller 500 kr för båda två.
En fantastiskt fin och charmig lägenhet från 1930-talet. Stora fönster med djupa fönsternischer, gamla fina spegeldörrar, högt i tak, balkong och öppen spis (tyvärr ej i funktion) Vitt kök med mindre diskmaskin. Badrum med vitt kakel och badkar. Stort sovrum med 3st garderober och en mindre klädkammare. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd. Uteplats med grillmöjlighet finns på baksidan av huset. Tvättstuga och cykelförråd i källaren och återvinningsstation på andra sidan gatan. Nära till Redbergsplatsen och Olskrokstorget med affärer, caféer och restauranger. Bra kommunikationer, fyra spårvagnar och flertalet bussar. Vackert skogsområde intill med utsikt över hela stan Vi trivs väldigt bra men önskar större lägenhet då vi väntar tillökning efter sommaren.