Quantcast
Till salu inom: ”

spritskåp ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sideboard IKEA
F
Stockholm

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mitt plåtskåp och vitrinskåp då jag ska byta till ljusa möbler. Bild ett är ett vitt plåtskåp köpt på ikea. Självklart går det att låsa det. är 2 år gammalt. Mått: L: 118cm H: 63cm D: 40 Pris 300 Bild två och tre är mitt vitrinskåp. Många skåp är låsbara och bild ett är spritskåp. Ser ut som nytt. Mått: H: 195 cm D: 40 cm B: 100 cm /3 st B: 60 /1st Pris 1900
Skänker mot avhämtning en hel del saker då jag ska bli sambo. Perfekta saker för en förstagångsflyttare. Tv-möber, IKEA Expedit, http://en.roomeon.com/p/expedit-tv-storage-unit-black-brown-shelves-ikea/595 Hylla, IKEA Expedit. http://www.amazon.com/Ikea-Expedit-Shelving-Unit-Black-Brown/dp/B006997ZYK/ Tavla, IKEA Vilshult. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40152586/ Glasskåp, använt som spritskåp dock inte så djupt så man får inte in så många flaskor. Säng, 90X200cm i fint skick. Soffa, IKEA Tidafors 3-sits. Två fläckar pga renjörningsmedel som blekt tyget (se bild) OBS, fotpall medföljer ej. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30205217/ Har även en micro, dammsugare och en vattenkokare i bra skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu mina skåp, hyllor och bänk. Bild 1: smart bänk till förvaring 2 dubbel dörrar 5 st lådor. Från Ikea. Pris: 750:- Bild 2: glasbänkar som är perfekta som tex spritskåp. 2 st som kan sättas på varandra eller även skrivas upp på väggen. Något repor uppe på pga att jag haft dom på varandra och använt som förvaring av finglas och alkohol. Glashyllor följer med. Pris: 700:- för båda Bild 3: 2 st Ikea skåp. Den understa har en reva på sidan. En "knapp" har lossnat men kommer med och även ben till den översta skåpet kommer också med vid försäljning. Pris: 700:- för båda Priserna går att diskuteras, endast avhämtning då jag ej har körkort. Skicka ett mail eller ring mig gärna om ni är intresserade. Ett sms går bra också så ringer jag upp er. Med vänlig hälsning, Emelie:)
Antikmålat spritskåp som ser ut som det är från 1800talet, 950 kr. 2 st Antikmålade lampetter 350 kr. Chabby chic lampa 225 kr. IKEAs vägglampa Gyllen, 200 kr, (behöver kompletteras med en stickpropp) Maila gärna! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.