Till salu inom

"spritskåp ikea säljes"

Umeå
Igår

Skarpö ikea

1 700 kr
Citiboard
Igår

Tänkvärd rottingfåtölj

700 kr
Blocket.se
Österåker
Idag

Ikea Hemnes Sideboard

500 kr
Blocket.se
Idag

Byrå IKEA Nordli

500 kr
Blocket.se
Idag

Ikea Säng Sniglar

300 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Malm byrå vit

400 kr
Blocket.se
Landskrona
Idag

Ikea kök med tillbehör

600 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hyllor och skåp  ·  Kungsbacka

Plåtskåp och vitrinskåp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu mitt plåtskåp och vitrinskåp då jag ska byta till ljusa möbler. Bild ett är ett vitt plåtskåp köpt på ikea. Självklart går det att låsa det. är 2 år gammalt. Mått: L: 118cm H: 63cm D: 40 Pris 300 Bild två och tre är mitt vitrinskåp. Många skåp är låsbara och bild ett är spritskåp. Ser ut som nytt. Mått: H: 195 cm D: 40 cm B: 100 cm /3 st B: 60 /1st Pris 1900
300 kr
Blocket.se
TV och Projektorer  ·  Göteborg

Tv Panasonic + tvbänk på köpet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Har en Panasonic "tjock" Tv-tror det är minst en 28 i tum stl. Väl fungerande Tv. Köpte den på rea vet jag för 3.495 Nu 1000 kr! FÅ PÅ KÖPET!!! Denna Tvbänk,. Tv Bänk kostade nåt på 5.995-6.995 när jag köpte denna på en möbelfirma för 5 år sen,. Glasskåpet/vitrinskåpet har fungerat som både stereo & spritskåp. Även byggt in en ikea belysning i det. Får plats med en hel del cdskivor i mitten. Även alla dvd & andra apparater du behöver under tvn. Sen ställer du även av alla filmer på hyllorna under oxo,. Det är ingen lätt pjäs/tvbänk detta! Tung & gedigen i obehandlat trä. Finns mer bilder att få & se. Försökte lägga in en film, men det gick då inte tyvärr,. Tack & Hej
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Haninge

Tv-möbel, soffa, säng mm bortskänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Skänker mot avhämtning en hel del saker då jag ska bli sambo. Perfekta saker för en förstagångsflyttare. Tv-möber, IKEA Expedit, http://en.roomeon.com/p/expedit-tv-storage-unit-black-brown-shelves-ikea/595 Hylla, IKEA Expedit. http://www.amazon.com/Ikea-Expedit-Shelving-Unit-Black-Brown/dp/B006997ZYK/ Tavla, IKEA Vilshult. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40152586/ Glasskåp, använt som spritskåp dock inte så djupt så man får inte in så många flaskor. Säng, 90X200cm i fint skick. Soffa, IKEA Tidafors 3-sits. Två fläckar pga renjörningsmedel som blekt tyget (se bild) OBS, fotpall medföljer ej. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30205217/ Har även en micro, dammsugare och en vattenkokare i bra skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Göteborg

Hyllor bänk

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu mina skåp, hyllor och bänk. Bild 1: smart bänk till förvaring 2 dubbel dörrar 5 st lådor. Från Ikea. Pris: 750:- Bild 2: glasbänkar som är perfekta som tex spritskåp. 2 st som kan sättas på varandra eller även skrivas upp på väggen. Något repor uppe på pga att jag haft dom på varandra och använt som förvaring av finglas och alkohol. Glashyllor följer med. Pris: 700:- för båda Bild 3: 2 st Ikea skåp. Den understa har en reva på sidan. En "knapp" har lossnat men kommer med och även ben till den översta skåpet kommer också med vid försäljning. Pris: 700:- för båda Priserna går att diskuteras, endast avhämtning då jag ej har körkort. Skicka ett mail eller ring mig gärna om ni är intresserade. Ett sms går bra också så ringer jag upp er. Med vänlig hälsning, Emelie:)
700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Strängnäs

Antikmålat spritskåp, lampetter, lampor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Antikmålat spritskåp som ser ut som det är från 1800talet, 950 kr. 2 st Antikmålade lampetter 350 kr. Chabby chic lampa 225 kr. IKEAs vägglampa Gyllen, 200 kr, (behöver kompletteras med en stickpropp) Maila gärna! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
225 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj