Quantcast
Till salu inom: ”

star wars figurer från 80tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

star wars

Malmö
Skor Nya

Västerås
Bordlampa

Västerås
Ps4 spel

Tyresö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Första bilden. Playmobil Piratskepp och massa figurer med tillbehör. Pirater, Cowboys, Motorcyklister, motorcyklar, skattkistor, jetski, kanon m.m. Skeppet är välanvänt men fungerar utmärkt till lek. Resten av sakerna är i överlag bra skick. Några är gamla (80talet) och andra är bara något år gammalt. 300:- ------------------------ Bild 2. Actionfigurer i olika storlekar. Star Wars, Ben 10 och spindelmannen. 70:- Svarar på mail och telefon.
Hej! Jag har 17 vintage star wars från 70/80 talet. Dom är använda så dom säljes i befintligt skick. figurer nr 9, 12, 16, 19, 21, från vänster uppifrån är sålda. Dom är inte kompletta med vapen/tillbehör utan de vapen som finns med är de som visas på bilden. Jag hade tänkt 60Kr. Köparen står för frakten. Är du intresserad, hör av dig!
diverse star wars figurer allt köpt på 80talet
60 figurer, diverse vapen och kläder samt 11 farkoster. 2 planetary maps och en original förpackning till Speeder bike samt en bruksanvisning till ATL. Från 70- och 80 talet. Farkosterna är; ett stort rymdskepp, ett ATL interceptor, en Ewok catapult, en Imperial side gunner, 2 AT-ST walkers och 5 Speeder bikes. 2700 kr eller högstbjudande. Frakt betalas av köparen. Fler bilder kan mailas vid önskemål.
3 st Star Wars "DROIDS" figurer från mitten av 80 talet i original förpackning. 1100kr för alla 3 eller 400 kr st.