Quantcast
Till salu inom: ”

storfidra långkölad havskryssare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Havsfidrans betydligt större och rymligare storebror! Har köpt en restaurang och får tyvärr aldrig vara ledig. Har seglat två gånger i sommar... Efter fem års problemfritt ägande säljer jag min lilla pärla till någon som vill ta över mina planer på långsegling eller bara ha en verkligt sjösäker båt som går med torrt däck i de flesta väder! Enligt den jag köpte av är den byggd 1976 och skrovet har epoxybehandlats i förebyggande syfte. Stor dieselsnål originalmotor översedd i maj 2012. Båten är i bra bruksskick. Jag är den typen som föredrar att segla framför att putsa och skruva. Fyra fullängdskojer och pyttelitet toarum med dörr. Ståhöjd ca 1,86 m i ruffen. Rullgenua. Fräsch Gummijolle ax2 med äldre 2-hästars Yamaha kan ingå. Flera ankare finns. Båten ligger i Nynäshamn och jag kan hjälpa till med leveranssegling söderut om så önskas. Har inga ytterligare bilder. Kom gärna och titta. Tror inte ni blir besvikna!
STORFIDRA 15000:- eller bud Renoveringsobjekt. 26 fot långkölad spetsgattad havskryssare. 7,60x2,40m Deplacement 3 ton. Djupgående 1,30m. Byggd på 70-talet Fisksätra (kvalitets)varv. 4 kojplatser + 2 i förpiken. Alla genomföringar igenplastade ( inför planerad atlanten-runt-segling som aldrig blev av). Har därför kunnat ligga i vattnet året runt ( har legat i fyrisån året runt sedan flera år). Ursprungligen inombordsmotor utbytt mot utombordsmotor, obetydligt körd 4 hk Mercury 4-taktare. Fock, stormfock, mellanfock,genua, spinnaker och storsegel ( allegro). En hel del fix. Den ambitiöse tar upp båten, torkar, slipar och epoxibehandlar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu går flyttlasset till Spanien om två veckor. Antingen åker båten upp för landförvaring eller så slår du till och lägger ett bud! Havsfidrans betydligt större och rymligare storebror! Efter sex års problemfritt ägande säljer jag nu min lilla pärla till någon som vill ha en verkligt sjösäker båt som går med torrt däck i de flesta väder! Enligt den jag köpte av är hon byggd 1975 och skrovet har epoxybehandlats i förebyggande syfte. Stor dieselsnål MD1 originalmotor översedd i maj 2012. Båten är i bra bruksskick men skulle nog bli lycklig av lite vax och lite nya sömmar i uv-skyddet på rullgenuan. Nylackad rorkult samt tofter för sittbrunn. Fyra fullängdskojer och pyttelitet toarum med dörr. Ståhöjd ca 1,86 m i ruffen. Två segel finns, Storsegel och Rullgenua. Finns en icke monterad värmare och flera ankare. Båten ligger i Nynäshamn och jag kan hjälpa till med kortare leveranssegling om så önskas. Åker snart till Spanien för ett jobba där resten av sommaren så vill ni ha båten får ni vara lite snabba! Ge gärna ett bud men superskambud under 45000kr lyssnar jag inte på. Redan prissänkt från 80000kr och om kronan varit lite svagare hade den gått snabbt på exportmarknaden.... Kom gärna och titta. Tror inte ni blir besvikna! Pris: 59 000 kronor vilken kan diskuteras vid blixtsnabb affär. Bil kan eventuellt tas i byte.