Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

TIW Criminal identifier är ett licensfritt försvarsspray med professionell design och kraftfull stråle som når upp till 4 meter! Effekter på en angripare med TIW: -Chockverkan: TIWs kraftiga stråle blir som en "smäll" i ansiktet, angriparen sätts effektivt ur spel. -Färgar & Förblindar: TIW täcker en angripare med ett rött kletigt skum som färgar knallrött och förblindar i ögonen. Färgen fäster extra bra på hud och är mycket svår att få bort. Sverige är ett blåsigt land, med försvarsspray med sämre tryck än TIW Criminal identifier riskerar du få ditt eget försvarsspray i ögonen på dig själv när det blåser kraftigt. Detta kommer dock inte hända med TIW, med 35kgs tryck i spraykraft hos TIW vet du att angriparen alltid träffas istället för du själv oavsett blåst! TIW Criminal identifier försvarsspray är en licensfri självförsvarspray som är laglig att använda sig av i en nödvärnssituation, detta till skillnad från pepparspray och tårgasspray som är olagligt i Sverige.
Styrkan hos TIW 20ml Lady! Styrkan hos TIW försvarsspray Lady ligger i dess användarvänliga design, smidiga och slimmade storlek samt dessa kraftfulla stråle som når upp till 3 meter! Effekter på en angripare med TIW försvarsspray Lady: -Färgar & Förblindar: TIW täcker en angripare med ett rött kletigt skum som färgar knallrött och förblindar i ögonen. Färgen fäster extra bra på hud och är mycket svår att få bort. Lagligt försvarsspray TIW! TIW Criminal identifier försvarsspray är en licensfri försvarspray som är laglig att använda sig av i en nödvärnssituation, detta till skillnad från pepparspray och tårgasspray som är olagligt i Sverige. Professionell tillverkning garanterar hög kvalité! Hoernecke som tillverkar TIW är en av världens största tillverkare av självförsvarsspray och detta garanterar dig högsta kvalité. Hoernecke förser bland annat svenska försvaret med deras pepparspray och tyska polisen med deras pepparspray.
Försvarsspray StoppaRed har ett professionellt utförande och har en mycket Hög Kvalitet! Detta är en marknadsledande försvarsspray. Stoppared försvarsspray är idag ett av det kraftfullaste försvarsspray du kan köpa i Sverige. Sprayen innehåller en röd klibbig färg som är mycket svår för angriparen att ta bort.Färgen sitter kvar på huden i flera dagar och har en svidande effekt vid träff i ögonen. UV pigmentet som finns i färgen sitter kvar i huden upp till 2-3 veckor. Lagligt försvarsspray! StoppaRed försvarsspray är en licensfri försvarspray som är laglig att använda sig av i en nödvärnssituation, detta till skillnad från pepparspray och tårgasspray som är olagligt i Sverige.
Försvarsspray Stoppared UV är Sveriges absolut kraftfullaste försvarsspray, räckvidden är över 4 meter med en tjock och kraftig stråle! Ett försvarsspray för både privat & yrkesmässig användning. StoppaExtreme har en stark stråle som täcker angriparen med en klibbig och mycket svårborttagen röd färg samt förblindar angriparen. Färgen innehåller också ultraviolett färg (UV). UV spårämnet sitter i hud och kläder upp till ett par veckor och den röda färgen sitter ca 1 vecka. StoppaRed försvarsspray är en licensfri försvarspray som är laglig att använda sig av i en nödvärnssituation, detta till skillnad från pepparspray och tårgasspray som är olagligt i Sverige.