Quantcast
Till salu inom: ”

taklampa flos gino sarfatti replika säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Taklampa

Kumla
Taklampa

Göteborg
Taklampa

Bromma
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer den maffigaste ljuskronan på marknaden designad av Gino Sarfatti för FLOS. Originaldesignen gjordes 1958 och idag är den en av våra mest klassiska taklampor. Detta är en replika. Modell 2097. Det är den stora varianten i stål (inte messing), med 50 lampor. Diam. 100 mm Höjd 88 cm. INFO: Helt ny, passade inte :( Betalningssätt efter överenskommelse. Kan skickas. Ljuskällor ingår. Pris: 3000 kronor
Vi säljer vår taklampa från Flos som vi tyvärr inte ens har fått njuta av. Anledningen är att vi flyttat och inte är i behov av lampan längre. Taklampan kommer från Flos och heter 2097 Sarfatti och är i mässing. Den har 30st ljuskällor (som medföljer). Höjd: 72cm Diameter: Ø88cm Pris: 10 000kr Lampan är omonterad och ligger i originalkartong. Rekommendationen är att en elektriker kontaktas för installation. Vill ni installera lampan med dimmer måste denna klara en belastning av min. 450W. Bilden är lånad. Maila oss för vidare kontakt.
Taklampa: Gino Sarfatti for Flos 50 glödlampor. Replik. HxB 90x110. Kräver takhöjd över 3m. Använd 2 mån. Säljes p.g.a. flytt.