Quantcast
Till salu inom: ”

takpannor betong hulta pannan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Betong skruv

Hässleholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har bytt tak och har betongpannor hultapannan till salu. Huset är från 1973 och jag tror de oanvända pannorna är från när taket lades. Pannorna är oanvända. Det betyder också att de är klarröda/orange till skillnad från de rödbruna där gruset visar sig som legat i 40 år. Nockpannornas storlek finns inte att få tag på nya. 27 stycken takpannor 7 stycken nockpannor Vill du ha använda för att passa in färgen på taket finns det med (och många), men inte länge till. Priset vet jag inte men de kostar inte mindre än nya betong nockpannor. Skriv ett meddelande så mejlar eller ringer jag.
Röda tvåkupiga betongpannor av okänd tillverkare skänkes mot bortforsling. Samma kupning som nya pannor, t.ex. Monier, S:t Erik osv. Har legat på ett hus som är cirka 120m2. Kommer att plockas ner i början av vecka 21 (kan nog fixas snabbare vid intresse). Pannan till vänster på bild är som de ligger på taket. Den till höger är tvättad. Finns även ca 20 pannor som legat inomhus och aldrig använts. Dessa skänkes endast ihop med övriga pannor eller säljs separat för 100 kr. Även nockpannor finns. Först till kvarn. Pannorna finns i Bramstorp, 7 km söder om Fagrabäcksrondellen.
ca 60 betongpannor, fabrikatet Hulta pannan, 42 cm längd, tvåkupiga, 5 kr stycket eller 200 kr för alla, finns i Bleket Uddevalla
ca 150 st begagnade Vittinge tegel, tvåkupigt. Behöver rengöras. Ca 100 st Hulta pannan betong. Tegelröd samt 15 st nockpannor. Oanvända.
Takpannor betong 2 kupiga, Hulta, räcker till cirka 130 m2 (1200 st takpannor, 55 st nockpannor) Pannorna är 25 år gamla men i bra skick. Finns i Ranneberg - mellan Uddevalla och Ljungskile. Pris: 1:-/st för takpannorna 5:-/st för nockpannorna Alt. 1.000:- för alltihop