Quantcast
Till salu inom: ”

takplast på rulle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Helt ny takplast av bästa kvalitet 7 st 1260x 3000 täckande yta 3,6 kvm /st 2500 kr för alla. nypris 3750 kr 4 st 1260x 4000 täckande yta 4,8 kvm / st 1900 kr fört alla. nypris 2900 kr säljer inte bara enstaka skivor. Varubeskrivning Plattorna är trapetsprofilerade och tillverkade av strängsprutat polykarbonat. Färg: rökfärgad Plattorna har hög slaghållfasthet och god väderresistens (genom det UV-skyddande ytskiktet) samt god formstabilitet.
Jag köpte 25 kvm gräsmatta igår och jag har planterat en del min tomt men en liten del av tomten har jag en stubbe som jag ville få bort idag. Jag försökte att gräva och ta bort det med yxa men utan framgång. Så jag har ringt en firma som kommer nästa onsdag och tar bort stubben genom fräsning. Saken med gräsmattor är att dem måste planteras snarast och för min del så blir det en bra tid tills stubben är borta. därför vill jag sälja gräsmattorna till någon som vill plantera dem snart. Jag köpte mina för 59 kr/kvm och vill ha 600 för 12 kvm som jag har. Jag har 12 rullar och varje rulle har storleken 0,4 X 2,5 m. Gräsmattan är av typen Extra Green och håller högsta kvalitet. Mvh Kevin
Hallå där! Jag har aldrig varit någon riktig fiskeperson, så när jag fick det här i present så klickade jag upp blocket ganska snabbt.. Rullen är av märket ABU Garcia Stamina och nypris ligger kring 550 kr och om man läser omdömena så är det bra kvalitet den. Slänger även med en 100 m lina och ett gummidrag. Dra ett mail om du undrar över något!
Hej Alla! Säljes enligt bilden; 28 stycken Ruukki tegelröd takplåt, totalt täckytan är 21-kvm & naturligtvis går att köpa flera ifa det behövs komplettera till önskas ytan. Enligt min erfarenhet plåten är; lätt att hantera, lätt att transportera, lätt att bära upp, lätt att lägga & slut resultaten är helt... otrolig! Passar till alla tak typer oavsett ändamål... hus, förråd, sommarstugan & mm. Skickar gärna flera bilder som visar färdig tak. Kolla länken för info/teknisk-specifikationen; http://www.ruukkitak.se/Takplat-och-tillbehor/Takplat/Finnera Pris 2600:-, inklusive 6 st snörasskydd fötter. 4 rullar takpapp, en rulle täcker närmare 25-kvm, mycket högt kvalitet! Länk till info/teknisk-specifikationen; http://www.bygghemma.se/utomhus/tak/takpapp-och-shingel/takpapp/underlagstackning-t-emballage-t-tak-evo/p-217061 pris för alla 4 är 2400:-. Med vår hälsningar, Josef.
Begagnad eller ny taklåt till vedskjul önskas köpa. Alernativt armerad takplast i rulle. Längd minst 3 m, yta 50 kvm men även i mindre poster.