Till salu inom

"takspån säljes"

Åsele
4 dagar

Hyvlar för takspån

10 000 kr
Blocket.se
Butik Härjedalen
8 dagar

Exklusiva attefallshus

300 000 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
6 år

Sibirisk lärk, trallvirke,...

30 kr
ABC-Annons.se
Östhammar
9 år

Köpes TAKSPÅN

ABC-Annons.se
Butik

Byggnadskultur 2018:1

95 kr
NYTT Bokbörsen

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Falköping

Takspån

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer ett parti med takspåner, som kan användas till nybyggnad eller reparation. Perfekt att behandla med järnveteriol så att det får ett gammalt grånat utseende. Eller varför inte skapa lite vilda västern känsla med en takdel inomhus, med bar under. Även perfekt till en liten jordkällare. Användningsområdena är många. Längden är cirka 50 cm långa och runt 10-15cm breda och räcker till cirka 40m2 Allt säljes vid ett köp. Prutbart vid snabb affär!!!
5 000 kr
Blocket.se

Takspån, takshingel av lärk

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Takspån för yttertak. Går även utmärkt att klä väggar med. Direkt import. Vi kan erbjuda bra pris utan mellanhänder. Vi lämnar pris till företag och privatpersoner. För beställning minsta leverans om 50 m2 Våra lager finns i Lettland vilket garanterar snabba leveranser, från en vecka. Kluven yta, längder från 25 till 50 cm. För prisuppgift maila. Ta en titt på www.eko-timmerhus.se om du vill veta mer om våra produkter.
440 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Borås

Snygg bardisk i grovhugget trä med tak

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Då vi ändrar inriktning blir bardisken övertalig. Den är 4 meter lång och 2.55 meter hög. Bardiskens bänkskiva är av grova, finslipade och lackade plank som har mycket fin yta. I övrigt grovt byggd och står uppställd på plats så köparen monterar själv ned den för att förstå uppbyggnaden. Fronten är av sågade brädor som ännu ej har hunnit bli behandlade och taket består av takspån uppsatta på trästörar. Finns i centrala Borås.
450 kr
Blocket.se

Späntade takspån

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer ett parti med takspåner, som kan användas till nybyggnad eller reparation. Perfekt att behandla med järnveteriol så att det får ett gammalt grånat utseende. Kan ju användas för att skapa lite vilda västern känsla med en takdel över en bardisk inomhus eller kanske till en liten jord/vinkällare. Användningsområdena är många. Längden är cirka 50 cm långa och runt 10-15cm breda och räcker till cirka 25-30m2 Allt säljes vid ett köp. Prutbart vid snabb affär!!! Pris: 2500 kronor Obs!! Svar endast via telefon !!!
2 500 kr
Blocket.se

Veterantraktorplöjning i Holmträsk

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Veterantraktorplöjning i Holmträsk, Altersbruk Lördag den 23 / 8 Mitt mot skolan, skyltat . Servering. * Start kl 10 med plog instruktion och justering. * kl 12 plöjning där alla får delta. * kl 13 visas hur man gör takspånor. * kl 14 plöjning med hästplog utan häst ! * kl 15 sker tävlingsplöjning. * Före kl 17 sker prisutdelning. Frågor 0911 - 201111 Att plöja kostar 50:- betalas vid start. P - avgift 20:- och biljetten är en lott. Välkomna.
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj