Quantcast
Till salu inom: ”

tavla harald wiberg säljes

Tavlor

Uppsala

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Målad tavla

Linköping
Tavla stor

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer 3 st tavlor av Harald Wiberg mot högstbjudande. Vet inte om de är äkta men tror inte det. De har hängt hemma hos min farmor och farfar. Ramarna är tunna i mörkt trä och har suttit ända sen mina farföräldrar köpte dem. Tavla 1: "Räv och Morkulla" 1975 Tavla 2: "Tjäderhöna" 1974 Tavla 3: "Kronhjortar" 1977 Tar emot bud via mail och sms då jag inte kan svara i telefon på jobbet. Tack på förhand! ps. måtten är ca 35 cm X 25 cm (har inte mätt exakt) Jag och min sambo vill åka på förlovningsresa därför säljer jag av dessa tavlor.
Tavlan heter "På väg till grytet" och är nummer 32, den sista i en serie teckningar i offset, gjorda av den kände djurtecknaren Harald Wiberg (1908-1986). Tavlan är i fint skick och har bildmåtten 24*24 cm (med passepartout och ram är yttermåtten 37*37 cm) Tavlan är signerad och daterad 1949 På baksidan av tavlan kan man se de övriga 31 teckningarnas titlar och utdrag av pressens kommentarer kring Wibergs teckningar.
Tavlor av J.Hallingbäck, Harald Wiberg,Carl-JohanHilding,Ingvar Alfredsson och Göran Schults mm. Pris= Bud/st eller allt i ett bud.
Hej! Mycket trevclig målning av Harald Wiberg i toppkvalitét, bildmått ca 31x40cm, signerad och daterad 1955. Mått med ram ca 53x62cm. Tavlan mycket bättre i verkligheten än på bilden. Se mer målningar och läs mer om Harald Wiberg på länken www.sydis.se
Har 3st tavlor av Harald wiberg. Säljes alla tre i ett paket annars ligger priset på 2500:-st, dom är signerade med namn och datum 1961. Dom är enligt konst kännare i mkt bra skick. Pris: 6000:- eller bud