Quantcast
Till salu inom: ”

taxi åkeri kurs säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Här är det som fick mig att klara kursen på 3 veckor!!! Ny utgåva, direkt från tryckeriet och självklart uppdaterad för våren 2014 Självstudiekurs/Utbildningsmaterial för att klara Transportstyrelsens/Trafikverkets prov: YRKESKUNNANDE för TRAFIKTILLSTÅND Godstransport (budbil lastbil), samt persontransport Taxi eller Buss Allt du behöver finns med! 3 kursdelar EKONOMI/KALKYLERING/FÖRETAGSLEDNING JURIDIK/LAGAR TEKNISKA NORMER och TRAFIKSÄKERHET FALLSTUDIER och INSTUDERINGSFRÅGOR är inlagda i resp kursdel! RYKANDE FÄRSK UPPLAGA! TIPS: Ställ någon fråga om provens utformning, någon uppdatering osv, för att kolla att personen som säljer är insatt.
starta eget åkeri 2014- taxi, godstransport Har du inte tid att ta ledigt från jobbet eller tycker du att det är för dyrt med kurser som finns på marknaden? HÄR ÄR LÖSNINGEN!!! Nytt inför hösten!!! Läs kursen hemma i lugn och ro när du har tid spar både tid och pengar. *Persontransporter (Taxi/ buss) *Godstransporter (lastbil/Budbil) Innhåller Tre Kursdelarna: *Tekniska Normer och Trafiksäkerhet *Juridik *Ekonomi och Kalkyl, Fallstudier instuderingsfrågor är inlagda i kursdel Materialet kan skickas mot postförskott till dig . OBS: Priset 1000 kr. (exkl. Postförskott) linköping.
Åkeri kurs med garanti för Taxi, Gods, Bud, Buss. 2000:- kr Taxileg kurs inklusive Stockholms lokalkännedom och alla testfrågor 900:- kr
Kursmaterial för trafiktillstånd. Indelat i mindre avsnitt med frågor och facit. Lätt att läsa och förstå. Inköpt november 2013.
Kursmaterial för trafiktillstånd och alkoholserveringstillstånd ( krögarkurs ) och taxileg med email-support och internetprov och internetförklaring med resultatgaranti och momskvitto för avdrag (skolan drivs som företag och du får alltid ett snyggt momsredovisat kvitto ). Har du inte tid att ta ledigt från jobbet eller tycker du det är för dyrt med de kurser som finns på marknaden? HÄR ÄR LÖSNINGEN!! Ta med din lilla dator eller iPad iPhone till jobbet eller i bilen eller var du vill och gå kursen där det passar dig. Kurskompendiet uppdateras löpande och är välorganiserade med sidonummer och övningsnummer och är indelad i olika ämnesområden och tillhörande avsnitt. Internetproven och kunskaper som finns på internet uppdateras flera gånger i veckan. Allt du behöver finns med i materialet och på internet och på internetproven. Du får professionell läxhjälp via mail och internet av mig som jobbat med kurser sedan 1986 och har varit både grundskolelärare och gymnasielärare. Tel: 0700-162727 08-7777788 www.transportskolan.se www.taxikurs.com www.svenskkompetens.se Pris åkerikurs 2390:- inklusive allt. Pris taxileg kurs 990:- inklusive allt. Pris krögarkurs 990:- Den här nnonsen är riktad mot Norrbotten, Kiruna. Nyckelord: Blivkurs åkerikurs taxiförare kurs blivkurstaxiförarlegitimation alkohollagen trafiktillstånd taxiförarkurs krögarkurs åkeri bud buss taxi restaurang taxitillstånd busstillstånd godstillstånd taxileg taxiförarlegtrafiktillståndskurs gods alkoholutbildning serveringstillstånd. Om företaget Skolan har funnits sedan 1999 och har som policy att alla blir godkända och nöjda och rekommenderar oss till andra