Till salu inom

"tefal plättlagg säljes"

Knivsta
Idag

Bakmaskin och riskokare

250 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

Fritös med automatisk oljef...

350 kr
Blocket.se
Luleå
3 dagar

Stekpanna 32 cm + tallrikar...

600 kr
Blocket.se
Helsingborg
4 dagar

Tefal actifry

400 kr
Blocket.se
Kumla
7 dagar

Trefal PRO style Steamer-He...

500 kr
Blocket.se
9 dagar

Ångkokare Tefal

200 kr
Blocket.se
Borås
10 dagar

Gasolgrill tefal plein air

550 kr
Blocket.se
Mora
1 månader

Äldre plättlagg i gjutjärn.

100 kr
Citiboard
Umeå
3 månader

Tefal bordsgrill

300 kr
Citiboard
Stockholm
4 månader

FIN FIN STEKPANNA

195 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Piteå

Bakmaskin Tefal XXL

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer en bakmaskin av märket Tefal XXL. Vi har fått den i present och den Fungerar jättebra men då vi inte är några bak entusiaster så har vi bara använt den tre gånger!! Går att baka allt från vanligt vitt bröd till grovt och även glutenfritt. Gör även större bröd så det räcker lite längre! Flera olika funktioner gör den väldigt enkel att använda! Nypris 1199:-
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Partille

Bakmaskin Tefal XXL

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Bakmaskin Tefal XXL knådar, jäser och gräddar färskt bröd varje dag. Perfekt bakmaskin för den stora familjen eller för dig som har behov av speciella sorters bröd: glutenfritt, saltfritt och Extra Omega 14 bakprogram varav 3 dietprogram: glutenfritt, saltfritt och Extra Omega 3 inställningar av färgen på skorpan 3 inställningar av vikten: 750 g, 1000 g och 1500 g Elektronisk timer: upp till 15 timmar i förväg På/av-knapp Varmhållningsfunktion: en timme efter avslutad tillagning Hölje av plast ? du bränner dig inte
450 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Karlskoga

Tefal Actifry

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Säljer nu min fritös då den inte kommer till användning. Med ActiFry kan du fritera mat på ett hälsosammare sätt. Fritösen tillagar enkelt potatis, grönsaker, fisk- och kötträtter och till och med desserter, och nästan inget fett behövs. Till exempel kan du tillaga ett 1 kg färska pommes frites med endast 1 msk olja fettinnehållet blir då bara 3 %! Innehåll taget från tretti.se. Kolla på klipp hur man använder en Tefal Actifry http://www.tretti.se/hushallsapparater/matlagning/fritoser/tefal-actifry-47954# Den är använd ett par gånger så den är lite oljig invändigt. Dock så blir den det redan efter första användningen.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hisingen

Tefal Actifry Family - Större modell 1,5 Kg

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Tillagar potatis, grönsaker, fisk- och kötträtter och även desserter. Inspirerande recept ingår - det är bara att sätta igång. Skeden hjälper till att dosera rätt mängd olja. 1 full sked olja räcker till 1,5 kg färska pommes frites Lätt att rengöra pga den välkända Tefal-beläggningen och allt går att köra i diskmaskinen. Nypris Mediamarkt 1890:- Älskad av hela familjen och säljes pga köp av Tefals värstingmodell;)
900 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Mölndal

Minikök tefal

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Nu säljer jag barnens mini kök som har både ljud och ljus, av märket Tefal. Skickar även med lite extra kökstillbehör och en kassaparat och en kundvagn med diverse grönsaker och frukter i. Allt är i fint skick! Nypris för köket är 699:- se länk http://www.busbjornen.se/leksaker/kok/kokspisar/minikok-tefal-25_0059 Jag säljer allt för 250:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj