Quantcast
Till salu inom: ”

tefal plättlagg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en bakmaskin av märket Tefal XXL. Vi har fått den i present och den Fungerar jättebra men då vi inte är några bak entusiaster så har vi bara använt den tre gånger!! Går att baka allt från vanligt vitt bröd till grovt och även glutenfritt. Gör även större bröd så det räcker lite längre! Flera olika funktioner gör den väldigt enkel att använda! Nypris 1199:-
Bakmaskin Tefal XXL knådar, jäser och gräddar färskt bröd varje dag. Perfekt bakmaskin för den stora familjen eller för dig som har behov av speciella sorters bröd: glutenfritt, saltfritt och Extra Omega 14 bakprogram varav 3 dietprogram: glutenfritt, saltfritt och Extra Omega 3 inställningar av färgen på skorpan 3 inställningar av vikten: 750 g, 1000 g och 1500 g Elektronisk timer: upp till 15 timmar i förväg På/av-knapp Varmhållningsfunktion: en timme efter avslutad tillagning Hölje av plast ? du bränner dig inte
Säljer nu min fritös då den inte kommer till användning. Med ActiFry kan du fritera mat på ett hälsosammare sätt. Fritösen tillagar enkelt potatis, grönsaker, fisk- och kötträtter och till och med desserter, och nästan inget fett behövs. Till exempel kan du tillaga ett 1 kg färska pommes frites med endast 1 msk olja fettinnehållet blir då bara 3 %! Innehåll taget från tretti.se. Kolla på klipp hur man använder en Tefal Actifry http://www.tretti.se/hushallsapparater/matlagning/fritoser/tefal-actifry-47954# Den är använd ett par gånger så den är lite oljig invändigt. Dock så blir den det redan efter första användningen.
Tillagar potatis, grönsaker, fisk- och kötträtter och även desserter. Inspirerande recept ingår - det är bara att sätta igång. Skeden hjälper till att dosera rätt mängd olja. 1 full sked olja räcker till 1,5 kg färska pommes frites Lätt att rengöra pga den välkända Tefal-beläggningen och allt går att köra i diskmaskinen. Nypris Mediamarkt 1890:- Älskad av hela familjen och säljes pga köp av Tefals värstingmodell;)
Nu säljer jag barnens mini kök som har både ljud och ljus, av märket Tefal. Skickar även med lite extra kökstillbehör och en kassaparat och en kundvagn med diverse grönsaker och frukter i. Allt är i fint skick! Nypris för köket är 699:- se länk http://www.busbjornen.se/leksaker/kok/kokspisar/minikok-tefal-25_0059 Jag säljer allt för 250:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.