Quantcast
Till salu inom: ”

torvströ utedass säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Biotika
F

Tidigare annonser till salu

1. Bastu med omklädningsrum och vedeldad Harvia kamin,9.3m2. 33900:- 2. Utedass med förråd 3m2. 7900:- 3. Utedass 1.5m2 4900:- 4. Förråd med stor port, 9.3m2 19900:- 5. Friggebod 15m2 29900:- Även andra modeller byggs på beställning. Ring för mer info!
Hejsan. Har några saker som blivit över sen vi renoverat badrummet. Dom var i så fint skick så jag tyckte det var synd att slänga dom. Kanske passar i nåt utedass eller varför inte i gästtoan. Dom är från början på 70-talet. Hylla 60cm bred, hyllan är av plast men sidorna är porslin. Tvålkopp, porslin. Handdukshängare, porslin. Pris: Ge mej ett bud eller kanske bytes mot nåt annat skojigt.
Hej vi söker ett snyggt, pittoreskt eller kanske romantiskt utedass för en reklamfilminspelning. Gärna vitmålat och fräscht. Det är en inspelning som sker 5/6 eller 6/6. Det är endast i stockholmsområdet. Max 4 mil ut från stan. Självklart är det mot ersättning. Maila eller ring. Christian Rudheim Location Manager Location Finders Västgötagatan 18 118 27 Stockholm Tel 0707470744 Yrkeskategori: Övrigt Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
säljer ett Föråd, hönshus, utedass, lekstuga eller vad de passar till. huset är oisolerat och måtten på de är L: 3m B: 2,10m Höjd till nock ca 3m. de är tegelpannor som tak. glas rutor saknas i fönstren, 1st dör på framsidan och en på sidan. halva golvet invändigt är dåligt men ej svår att byta. Köpare står för transport. priset är endast 1300kr
Denna Torrklosett kommer från en auktion som på 1950 talet var på KLÄCKEBERGA GÅRD efter GODSÄGARE JOHN MALMBORG och hans maka ANNA. Godsägare John Malmborg avled 1939 Adresslappen från STURE LUNDGRENS Järnhandel Kalmar sitter fasthäftad på baksidan av torrklosetten. Denna torrklosett har stått magasinerad ihop med andra möbler sedan auktionen. Vi tömmer nu ett dödsbo utanför Kalmar och funnit denna intressanta möbel. Om Man googlar :torrklosett ,så kommer en liknande möbel upp på bild som är från sekelskiftet. Denna torrklosett , är en fantastisk uppfinning, sitsen är fjädrande och detta är en funktion som matar ned torvströ till latrinspannet .Torvströ fylls på i ett lock på toppen av ryggstödet. Torrklosetten är fullt användbar med eller utan torvströ. Ett rostfritt högt spann lämnar vi med i köpet. Olika namn på Torrklosett är, Innedass,Utedass,Torrdass,Torrtoa,TC. Lätt och flyttbar Fotpall original , följer Höjd 127 cm Djup 70 Bred 50 PERFEKT I VEDBOD ELLER UTHUS Ring 07 07 41 72 42 INGA MAIL ELLER SMS Pris 2.000:- eller högstbjudande

... eller prova att söka på utedass byggsats