Quantcast
Till salu inom: ”

tv-bänk 50-tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

TV-bänk

Sollentuna
Tv-bänk

Umeå
Vit tv-bänk

Borås
Urverk

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tv-bänk i 50-tals stil från EM säljes Den är i väl använt skick. Förutom de obligatoriska hacken så finns det några mindre fuktskador vid benen längst ner. Nån bubbla på sidan. Det har även blivit märkte efter foten på tvn Vi har haft dvd, dvdskivor osv inne i skåpen, men det finns även ett hyllplan att ha i mitten där det är öppet om man vill ha det där istället. Det finns ett hyllplan i varje skåp Valnötsfanér Jag har även en sideboard i samma serie till salu. Finns i Tallboda Linköping Pris: 400:
Litet bord, sidobord i teak med tidningshylla och svarta ben med mässningsfötter. Retro, 50-tal. Kan användas som soffbord eller tv-bänk eller hallbänk. Nyrenoverat och i fint skick. Mått: Längd 72, bredd 52 cm, höjd 60 cm. Pris: 1300 kr Ring eller maila Anna på Löfstrands Verkstad. Vi är en möbelrenoveringsfirma som ligger på Sparbanksvägen 85, Hägerstensåsen. Vi erbjuder även frakt till en kostnad från 500 kr inom Stockholmsområdet. Öppet köp 2 dagar.
Sideboard i teak eller jakaranda från 50-talet eller 60-talet. Fint skick. Kan användas som tv-bänk. H: 65 cm D: 44 cm L: 134 cm Pris: 1000 kr Hyllor i teak från 50-talet eller 60-talet. Kan monteras på höjden eller bredden på vägg. H: 58 cm D: 25 cm L: 76 cm Pris: 200 kr/st, 500 kr för alla 3.
Det här är en mycket fin teakbokhylla! Hylldelen går att lyfta av om man hellre vill ha en tv-bänk. Möbeln har många funktioner med lådor så väl stora som små, utdragbar skiva för tex datorn, skjutdörrar med flyttbar hylla inuti och små skjutdörrar med en flyttbar liten hylla uppe i hylldelen. Hylldelen smalnar av något upptill och den mittersta hyllan går att flytta mellan tre lägen. Den här möbeln är i mycket fint skick utan större skador, fläckar eller repor och i några av lådorna finns ett fint lådpapper som gissningsvis funnits där sen 50-talet. Den är bredare än en vanlig bokhylla och lämpar sig därför bra som skänk eller tv-bänk. Nyckel finns till låset och möbeln är lätt att transportera då hylldelen enkelt lyfts av. Höjd: 170 cm Bredd: 135 cm Djup: 41 cm Utdragsskivan: 33 cm, från väggen 74 cm Skänkens höjd är 73 cm Översta hyllan är 19 cm djup
Hej! Skänk som i dagsläget används som tv-bänk säljes. 50-tals stil i teak. Det är två delar: Längd, långa: 112 cm Längd, korta: 65 cm Djup, båda: 46 cm Höjd, båda: 48 Inredning i möbeln: I den längre (med två dörrar) är det ett hyllplan i ena hälften och öppet i den andra. I den korta (med en dörr) är det ett hyllplan. I riktigt bra skick! Inga direkta märken, enbart små och få skrapmärken i trät (tror det går bort med lite teakolja). Inga hål gjorda på baksidan för sladdar. Köpt på auktion för 650kr Säljes 500kr OBS! SÄLJES ENBART TILLSAMMANS!! Prutbart (inom rimliga gränser) vid snabb & smidig affär. Görs innan, inte på plats. Finns i Blackeberg. Ring/smsa helst. Tack! // Jenny