Quantcast
Till salu inom: ”

urverk till golvur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Klockor

Sundbyberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu behöver vi inte golvuret och därför skänker vi bort det till någon som vill ha det (eller kanske vill göra ett skåp av det). Golvuret är (enligt expert) tillverkad i början av 1800-talet av en jämtländsk bonde (i ett försök att efterhärma adeln). Urverket är (enligt samma expert) från 1700-talets sista hälft. Extra urverk medföljer (årtal, okänt men troligen 1850-tal). Hör av dig/er snarast om du är intresserad! Om ingen hämtar/köper det innan 2013-07-23 så eldar vi upp uret
Modell: Golvur Gjort: Genomgång och justering av urverk Info: fint mindre golvur, som är mkt smidigt och tar lite plats, urverket fungerar som det ska, slår varje hel och halvtimme med en vacker treklang, 1+2 toner. bra skick på fodralet. OBS: Alla våra klockor är testade och godkända för att uppfylla de krav på funktion som vi ställer OBS: Vi kan leverera och montera upp hela klockan inom en radie av 10 mil runt katrineholm mot bensinersättning.
Modell: Golvur Gjort: Genomgång och justering av urverk, komplett demontering rengöring, runtsmörjning Info: fint golvur av stilren modell, fungerar som det ska, slår varje hel och halvtimma med en vacker 3 stämmig ton. Fodral och urtavla är i riktigt bra skick. OBS: denna klocka är genomgången,testad och godkänd av urmakare OBS: Vi kan leverera och montera upp hela klockan inom en radie av 10 mil runt katrineholm mot bensinersättning.
Golvklocka (golvur) säljes i befintligt skick. Golvklockan har fungerat bra men måste gås igenom av någon händig och intresserad med vikter och kedjor som måste ställas in. Golvklockan är ett hemmabygge av min far som byggt klockan och satt in färdigt urverk och tyngder. Alla delar tror jag finns som tillhör golvklockan. Golvklockan har fungerat bra men har flyttats en gång och inte blivit installerad riktigt därefter. Höjden på klockan är ca 2.05 m och ca 55 cm bred nedtill. Bilden är lite missvisande då det ser ut som den lutar lite men det är kamerans fel. Golvklockan finns i Grödinge/Sibble ca 1,5 från Tumba centrum.
Nu säljer vi vår pampiga matsalsgrupp i Ek innehållande matsalsbord, 6 stolar, 2 karmstolar, buffé och linneskåp. Finns även ett golvur (urverket fugerar inte) som skickas med. Högstbjudande! Delarna kan säljas separat! Fler bilder kan mailas eller ring för ytterligare information.