Quantcast
Till salu inom: ”

vajer räcke staket rostfritt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu altanräcke av rostfritt fyrkantsrör med rostfri vajer. 90 cm högt och 10 cm mellan varje vajer. Översta vajern är 5mm och övriga 8 är 2mm, självklart är alla rostfria. Stolparna är 40 x 40 mm som avslutas med svart lock. Räcket fästes in i bärlina med 2 st självborrande träskruv. Bättre än glasräcke / staket för din altan då utsikten aldrig skyms av grova stolpar eller smutsigt/blött glas. Med avstånd 2 meter mellan stolparna blir priset 1900kr/meter räcke.
Endast 2600:-/m inkl montage! Rostfria vajer-räcke som går att använda till balkonger, altaner, terrasser, trappor mm. Denna variant på bild: ca 8,5m inkl montage i Jönköpings län. Vi löser de flesta önskemål när det gäller ert projekt, Tveka inte att höra av er om det är något ni vill diskutera när det gäller räcke. Vi verkar från Uppsala i norr till Ystad i söder. Det går utmärkt att nyttja ROT, Vilket inte är avdragit på detta pris. Webb: www.sgrab.se Kvalitetsprodukter från Q-railing.
Hej jag har rostfria räcken / staket som var tanken att monteras på nya verandan, men pga. ändrade planer så blir det inte av så därför säljer jag nu bort dom. Går alldeles utmärkt att vinkla och svetsa om dom efter önskat utseende och längd, om dom inte skulle passa. Höjden är ca 1030 mm på alla 1 st vinkel mått ca 1300 x 1300 3 st raka längd ca 3300 mm 2 st raka längd ca 3600 mm Ca 16m Seriösa köpare välkomnas, sista pris undanbedes Sök ord: räcken, staket, altan, veranda, rostfritt,
Svensktillverkade altanräcken, balkongräcken, trappräcken och staket i flera olika modeller med pris från 1 200 kronor per löpmeter. Välj stomme till ditt räcke i rostfritt, galvaniserat eller lackerat stål, stående, liggande rör eller vajer. Vill du behålla utsikten eller få en vindskyddad altan finns även möjlighet att få glasräcke med laminerat klart eller frostat glas. Prisexempel på 10 m galvat altanräcke med vajer 1,1 m högt med 10 st stolpar och en överliggare i tryckimpregnerat ligger på 1 200 kronor per löpmeter inkl. moms. Pris per meter räcke är beroende av modell, material val, längd, antal stolpar samt antalet vinklar och hörn. Ha gärna en enkel skiss/ritning med mått tillgänglig ihop din förfrågan så får du en offert på ett räcke som passar just din altan, balkong eller trappa. Har du önskemål om egen design så kan vi även hjälpa dig med detta så ni får ett räcke som är skräddarsytt för er. För mer information och för att se fler modeller av altanräcke, balkongräcke och trappräcke besök vår websida www.emoneo.se/altanracken eller ring oss på 070-2729975. Om företaget Emoneo ligger i Torslanda utanför Göteborg, all tillverkning sker i Sverige, besök www.emoneo.se för mer information och priser.
Svensktillverkade altanräcken, balkongräcken, trappräcken och staket i flera olika modeller med pris från 1 195 kronor per löpmeter. Välj stomme till ditt räcke i rostfritt, galvaniserat eller lackerat stål, stående rundjärn, liggande rör eller vajer. Vill du behålla utsikten eller få en vindskyddad altan finns även möjlighet att få glasräcke med laminerat säkerhetsglas med klar, färgad eller frostad laminering. Prisexempel på 10 m galvat altanräcke med vajer 1,1 m högt med 1 st stolpe per 1,2 m och en överliggare i tryckimpregnerat ligger på 1 195 kronor per löpmeter inkl. moms. Priset per meter räcke är beroende av modell, val material, längd, antal stolpar samt antalet vinklar och hörn. För ett pris på just ditt räcke hör av dig till oss så tar vi fram ett kostnadsförslag Ha gärna en enkel skiss/ritning med mått tillgänglig ihop din förfrågan så får du en offert på ett räcke som passar just din altan, balkong eller trappa. Har du önskemål om egen design så kan vi även hjälpa dig med detta så ni får ett räcke som är skräddarsytt för er. Vi säljer även ett enkelt kantskydd för gångkanter och rabattkanter i 1,25 mm stålplåt med dubbelvikt överkant för minimera riken att göra sig illa. Pris för dessa är 120:- / m inkl. moms och dom säljs i 2,4 m längder se bild i bildspel. För mer information och för att se fler modeller av altanräcke, balkongräcke och trappräcke besök vår webbsida www.emoneo.se/altanracken eller ring oss på 031-3835060. Om företaget Emoneo ligger i Torslanda utanför Göteborg, all tillverkning sker i Sverige, besök www.emoneo.se för mer information och priser.