Quantcast
Till salu inom: ”

varmgarage mekplats säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har mekplats på mellan 50-70 kvadrat i ett varmgarage aldrig under 14 grader finns tillgång till svets blästet toa (lyft i framtden )fika del ,det bästa hade ju vart långtidsrenoveringar pga logistiken men har ett ställe till lite dagsmek oxå.Ljust och jäkligt fina lokaler.Pris mellan 2 och 2,5 i månaden,Vill ha namn tele ålder och vad du ska göra där .Pga att jag tycker att det ska funka på ett sätt så jag slipper låsa in mina egna grejer.Internet finns så klart . Ingen jäkla ungdomsgård för jag bor själv i byggnaden.
vinterförvaring bil eller mc varmgarage bil 600/kr mån MC 200/kr mån ej mekplats förskottsbetalning Går även att hyra hela lokalen Affärslokal på 270kvm med tillgång kompressor kontor kök toalett även verkstad på 75 kvm och lager utrymme finns 500kr /kvm per år för affärslokalen ring eller meila för mer info Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Önskar hyra ett varmgarage med mekplats för 1 bil och lite utrustning. Hyr kallgarage idag utan anmärkning. Bilen kommer stå på pallbockar till sommaren. Inget köra ut och in. Hör av dig om du har något som skulle kunna passa. Kommer och tittar direkt. MVH Fredrik
Uthyres ett varmgarage för 4-5 bilar i Flens tätort.