Quantcast
Till salu inom: ”

verktygsbälte ställningsbyggare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Malva
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

ExpanderaMera söker yrkeskunniga och utbildade ställningsbyggare med full behörighet för uppdrag i Göteborg. Du kommer att ingå i ett arbetslag och utföra arbete inom ROT och/eller nyproduktion. Information om uppdraget:Arbetet kommer att ske på olika höjder och kräver god fysik. Lyftkran och andra hjälpmedel används vid de tyngsta arbetsmomenten, men det kan bli att man bär och lyfter mycket för hand.I arbetsuppgifterna ingår även att göra en del beräkningar för att kontrollera att ställningen klarar den belastning den kommer att utsättas för. Det är viktigt att du vet hur man gör infästningar i husen på korrekt sätt.
Till vår underhållsavdelning söker vi nu en ställningsbyggare.Som ställningsbyggare arbetar du med att planera, samordna och utföra ställningsbygge i vår fabrik samt kringområden, utföra löpande underhåll på ställningsmaterial samt utföra kontroll på ställningar som är byggda enligt gällande bestämmelser. Främsta kontaktytor är mot underhållspersonal, entreprenörer samt projektledare. Vidare innebär arbete att samordna och leda entreprenörer och att inneha roll som stoppsamordnare med arbetsmiljödelegering vid våra underhållstopp. Vara behjälplig för liknande samt övriga arbete inom anläggningsservice och Södras andra enheter, är också en del av tjänsten.Vi vänder oss till Dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå, gärna med inriktning mot bygg och cirka fem års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från ledande/samordnande uppgifter värdesätter vi högt. För att lyckas i tjänsten krävs att Du är ansvarstagande, noggrann och kommunikativ.Arbetet innebär arbete på hög höjd och är fysiskt krävande. Tjänsten är en tillsvidareanställning och förlagd till dagtid.Vill Du veta mer är Du välkommen att kontakta chef för underhåll bygg Anders Löwenstierna, HR-specialist Malin Spångberg eller facklig företrädare för Pappers Michael Kroon samtliga nås på telefon 0454-55000.Välkommen med din ansökan, via länken nedan, senast den 6 februari 2011! Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning Uniflex söker för kunds räkning ställningsbyggare i Göteborgsregionen. Arbetsuppgifterna består främst av att montera yttre byggnadsställningar. Personliga egenskaper Du som söker ska ha gått ställningsbyggarkurs steg 1 och helst steg 2. För uppdraget är det meriterande om du arbetat som ställningsbyggare tidigare. Låter detta som jobbet för dig? Registrera då ditt CV på www.uniflex.se
Verktygsbälte STÄLLNINGSBYGGARE!!!!!

... eller prova att söka på verktygsbälte snikki 1832