Quantcast
Till salu inom: ”

vikbar madrass kapok extrasäng 90x200 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

MALM Sängstomme (Ek) SULTAN madrass 90x200 PRIS: 200 kr SULTAN ribbotten PRIS: 300 kr -------------------------------------------- Sängen är köpt på IKEA. Ribbotten kan man för hand "fälla upp" (som i en ställbar säng) till mitten av madrassen (från huvudets sida). Det kan vara bekvämt när man läser! Sängen är i mycket fint skick, och har använts i knappt två år. Hela paketet blir ditt för 1000 kr. Men som det står ovan går det alltså att köpa madrassen och/eller ribbotten separat. Se pris ovan. Jag kan nås på 0739077762 främst, men även på 021-830776.
Ikeas Sultan Selfors 90X200. Resårbotten med björkben - en tunn bäddmadrass av enklare modell ingår, samt ett rött eller svart resårmadrass skydd. Sängen är endast använd som gästsäng vid ett fåtal tillfällen. Mkt fräsch, fint skick och inte nerlegad . Pris 500kr En skummgummi madrass är också till salu, mycket fräsch (ca 10-12 cm tjock) !! Pris 100 kr Jag har också en ribbbotten som är till för att lägga i sängstomme, till salu. Den är till en 90x200 cm säng. Pris 70kr Smsa maila eller ring. Allt finns i Kumla men kan också tas med till centrala Örebro om du vill .
Hopfällbar madrass gjord av antibakteriella Kapok, som ny. Madrassen består av 3 ihopsydda delar och endast av naturmaterial. Perfekt som extrasäng och de som föredrar en fast sovkomfort. Vi hade madrassen i barnrummet som en extra vuxensäng. Kapok är rekommenderat för allergiker. Madrassen tar väldigt lite plats och kan användas som fotpall eller sittpuff. Storlek 200 x 90 cm Tjocklek: 10 cm Fasthet: fast Kärna: antibakteriell kapok Överdrag: Dräll av bomull med blixtlås Nypris: köbt i Tyskland, nypris 2618 kr + plus porto ca 280 kr. Säljes på grund av att vi inte använder den mere. Kommer från djur och rökfritt hem.