Quantcast
Till salu inom: ”

vit garderob gammaldags säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Otroligt vackert gammaldags skåp i shabby chic stil. Passar väldigt bra i barnrummet eller varför inte som garderob eller till mediaförvaring. Skåpet är från sent 1700-tal/tidigt 1800-tal med de tidsenliga stora låsen med synligt bakstycke. Skåpet är nutida renoverat, målat i vit högglansig färg. Måtten är 109 x 109 cm höjd och bredd och 48 cm djupt. Tveka inte att ringa! Detta är ett mycket fint skåp och de här är svåra att få tag på! Skåpet är mycket stabilt och gediget och kommer hålla i flera generationer! Priset är 5000 kr MVH Jakob och Ida
Vår lägenhet är stor och rymlig i gammaldags stil med fina detaljer. Valvad ingång i hallen och in till vardagsrummet. Fint parkettgolv i hall och vardagsrum. Hallen är även möblerbar. Sovrummet är ljust och rymligt och gott om plats för dubbelsäng, 3 garderober. Badrummet har kaklade väggar i vitt och med badkar. Balkong med kvällssol finns att dela i trappuppgången. Lugnt område med bra grannar. Läget är helt perfekt, med spårvagn och buss runt hörnet från hållplatsen Svingeln, vagn 1,3,6 och 8. En promenad på 10 minuter tar dig in till city.
Säljer vitt Hensvik klädskåp / garderob eftersom vi ska göra om i dotterns rum. Jättefint i lite gammaldags / shabby chic stil med vita knoppar. En stång och två hyllplan. Passar barngalgar men även vanliga galgar för vuxenkläder. Liten skada på knoppen efter en flytt men inget som stör helheten. Bredd: 75 cm Djup: 48 cm Höjd: 174 cm Nypris: 1 295 kr Vårt pris: 500 kr Fler bilder finns att både maila & mms:a!
Lägenheten ligger i ett vackert total renoverat 20-talshus vid Nytorget. 41 kvm är fördelat på rymligt vardagsrum med parkett, nytt kök med matplats, rymlig hall och wc/dusch i svart/vitt kakel/klinkers med plats för tvättmaskin. Öppen dörrpost mellan vardagsrum och matplats gör att det går att "gå runt" i lägenheten. Vackra fönster och innerdörrar samt gammaldags garderob med belysning. Tvättstuga och källarförråd är också nyrenoverade. Jag önskar byta till antingen en mindre och billigare 1:a eller en större och dyrare lägenhet. Helst Södermalm.