Quantcast
Till salu inom: ”

vit köpmansdisk jysk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket fin vit TV-bänk från Jysk, modell "ANNIKA". Den är i det stora hela i gott skick, men den har vissa skador på översta skivan som uppstått i samband med flytt. På insidan av en av de tre lådorna är det även vissa förslitningar. Skicka ett e-postmeddelande vid önskemål om mer information, fler bilder, bilder på skadorna etc. Storlek/mått: Bredd: 136cm Höjd: 50cm Djup: 49cm TV-bänken införskaffades under år 2009. Nypris: 1699kr Pris: 800kr
Säljes: Ett vitt matbord från Jysk med två st iläggsskivor. Mått på bordet: 180x90 cm Iläggsskiva: 45x90 cm (2st) Totalt mått med bägge skivorna blir 270x90 cm. Bordet har en sliten bordsskiva med en del skador. Något för den händige. Eller så använder man en fin duk. Perfekt bord till student eller ungdom. Pris: 300 kr Bokhylla från IKEA Grå bokhylla från Ikea. Ok skick. Pris: 400 kr
Vår fina tv-bänk säljes pga flytt. Finns för direkt avhämtning! Färgen är vit högglans och den är i superfint skick, inga repor eller liknande! Lådorna invändigt har befintligt skick. Storlek: Bredd: 180 cm Höjd: 37 cm Djup: 45 cm Material: Konstfanér, MDF, Träfiberskiva Behandling: Lackerat Inköpt på JYSK för 2000kr. Vårt pris, 750kr prutat och klart!
Köpmansdisk från jysk i trä som målats vit. Som synes på bild två skulle finns fläckar på ovansidan, i övrigt finns inga skavanker.
Tre bokhyllor som alltid stått tillsammans. Gamla, fula, jäkligt stabila och av enormt mycket högre kvalité än otäcka lilla Billy. Trist färg men inga störande märken. Passar perfekt för att lassa fulla med tunga böcker för den som vill visa upp hur intellektuell man är. De är alla 2 meter höga, två är 90 cm breda och en 60 cm. 100 kr styck eller köp alla tre betala för två. Disken (inte sjutton har den stått hos någon köpman men kanske de kallas så?!?) är ca 120 cm bred, ca 80 cm hög och ca 35 cm djup (ca då jag stod i en konstig ställning halvt hängande över andra möbler när jag mätte) är rätt risig men hel. Otroligt ful tycker jag men jag orkade byta ut den förrän nu. Troligtvis någon billig grej från Jysk men jag fick den till skänks (haha, skänk till skänks.. Superkul ju!). Själv är jag dock skitsnål så den säljes för 50 spänn men då ingår i värsta fall att ni måste hjälpa flytta ovanstående eländiga bokhyllor först om de inte redan är sålda. Byrån är så fruktat ful och dessutom osmakligt grönmålad tidigare troligtvis vit spånelände som av den anledningen inte ens duger att göra ved av. Inte ens en snålgubbe som jag kan ta betalt för den men du får inget betalt för att hämta den heller, och även här kanske du blir tvungen att först hjälpa mig flytta bokhyllor för att komma åt den... Skyll dig själv! Så kom och köp! Jag vill bli av med dem så fort som möjligt så om någon vill boka dem så gäller bara bokningen om ingen annan kunde komma tidigare, alltså de går itne att boka. Finns i Trollbäcken i Tyresö. Jag finns tillgänglig på telefon fram till 23:00 och from 7:00 på morgonen. Imorgon onsdag finns jag hemma större delen av dagen. Mail (elektronisk post till datormaskinen) mottages dygnet runt men jag är inte säker på när du får svar, jag gör mitt bästa! Och du pruta?!? Glöm det!