Quantcast
Till salu inom: ”

vitt antikt skåp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sökes

Norrköping
Väggskåp

Grums
SNYGG JACKA

Umeå

Tidigare annonser till salu

Måste tyvärr göra mig av med mitt fina ärvegods från morfars moster pga flytt =/ Vet ej hur gammalt det är eller vad stilen heter men i ljusgrått med fina guldiga detaljer!!! *skåpet är i nyskick med 3 hyllplan och 3 lådor sedan i underskåpet finns 2 hyllplan *Bordet har 3 inläggningsskivor (på bilden är 2 st i) bordet är i fint skick med någon repa i någon skiva samt man ser lite blekning... *6st stolar med blå/grå/vit dyna Vid frågor eller fler bilder, mejla gärna. MÅSTE bort!! Prissänkt!!! 3000:- pok
Mycket fint äldre linne skåp i antikvitt (sprutmålningen i nyskick) 3 större hyllplan till vänster + 3 hyllplan + 2 lådor till höger. B: 1650 mm H: 1160 mm D: 450 mm Pris: 2600 kr Fin äldre byrå i antik vitt (sprutmålningen i nyskick) B: 900 mm H: 670 mm D: 460 mm Pris: 1200 kr Köp båda för 3200 kr.
Skåpet är i mkt bra skick. Vi älskar det men har inte plats för det. Inuti är det ekfaner på både hyllor, sidor och rygg. Hyllorna är flyttbara i olika höjder. Skulle även bli snyggt om man målar det i tex. vitt om man föredrar det. Mått: bredd 133 cm, höjd 170 cm. Skåpet är i två delar vilket underlättar transport och förflyttning. Underdel + skåp som ställs på. Vet ej hur gammalt det är. Mobil: 0703627012
Jätte snyggt, stort skåp av äldre modell och stil. Är högt (uppskattningsvis 120-130 cm) och med låsbara dörrar. Snygga snickerier på framsidan. Är i gott skick men med några skrapmärken och repor på ytan. Kan lätt slipas och målas/lackas om, med fördel i vitt. Hämtas och betalas kontant i östra centrum Göteborg/Sävedalen. Exakta mått kan tas och mailas till den som är intresserad, även fler bilder kan mailas.
Säljer nu mina Bali möbler som är inköpta på Bali affären i Helsingborg (vid Väla) pga platsbrist. Skänk/Skåp L: 150 B: 50 H: 90 Pris: 2500:- Jag har fäst fast vitt tyg på insidan som bara är att ta av om man inte vill ha det. Ring eller maila. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.