Quantcast
Till salu inom: ”

volvo bbs triton 18tum hjul säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det är dags att se om det finns något intresse för några fälgar som jag har liggandes. Det är 4 st 18" BBS Triton splitfälgar till Volvo Offset ET43. Små skavanker finns självklart men inga större skador. OBS! Olagliga däck. Priset är prutat och klart. Har inte brått att bli av med dem, då de säkert kommer att komma till användning förr eller senare ;)
Hejsan! Säljer en uppsättning 18" BBS Triton med Toyo däck, 225/35-18 (5/108). Har suttit på en V70R, den gamla modellen. Passar säkert flera volvo modeller men det får köparen själv kolla upp. Finns en del skrap och kantstötningar på fälgarna men är raka och fina i övrigt, inge obalans. Och däcken har mycket bra mönsterdjup. Fälgarna finns i Enköping och skickas ej! Pris: 4500 Smsa/maila vid intresse. BVSA! Mvh Emil.
Volvo original BBS Triton 18 tums hjul. Bra skick, ej farligt kantstötta. Finns lite småskavanker men i övrigt bra. Däck helt slut. Pris: 3000:- Finns i Lidköping/Vinninga //070-7688123
Säljer min sats med 18" Triton splitfälgar för jag har sålt min S70, och köparen var inte intresserad av stora hjul. Var originaltillbehör till C70 av första generationen och tillverkades av BBS. Jag har haft dem på min S70-00 med H&R sänkningsfjädrar. Först tog det i lite i plastinnerskärmarna bak vid rejäl infjädring, men efter lite filande med en rasp så slutade det ta i. De speciella styrstoppen från C70 medföljer (både till länkarmarna och till styrväxeln). Fint bruksskick på fälgarna, men några skador finns, se bilderna nedan. Några lackskador finns även i delningen mellan hjulcentrum och fälgbana. Däck Federal SS595, 225/40-18, mönster ca 5, 5, 4, 3mm. Två av däcken har en kosmetisk skada på utsidan, föregående ägare hade dem på en sänkt 940 och det rispade lite i däckstexten. Jag har kört med dem i nästan 2 säsonger utan några som helst problem (ca 1000mil). Vill ni se hur det ser ut på bil, kika in min garaget-sida: http://www.garaget.org/?car=248595 Skickas helst inte.