Quantcast
Till salu inom: ”

volvo penta 3.9hk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin båt säljes med två båtmotorer till. 1. Båten, ca 3.10 meter lång. Perfekt att fiska i om man är tre personer men det går med fler 2. Chryslermotor, 10hk, 80-90-talare (osäker på exakt årtal) Lättstartad, går väldigt bra 3. Volvo penta, 3.9hk, svårstartad men går väldigt bra när man fått igång den Vill ha 7000 kr för allt. Lr bud kan bytas mot något annat roligt också
Utombordsmotor med lång rigg. Inbyggd bränsletank. Ålder okänd. Motornr 034154686 Startade den idag men vågade inte köra någon längre stund eftersom inget kylvatten kom fram. Väldigt många har hört av sig . Tydligen är motorn luftkyld och saknar därför impeller. Fungerar utmärkt efter som den är enkel till sin konstruktion.Väger inte mycket och är därför lätt att transportera. Har själv inte använt den -- därav misstaget med kylningen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fint i skick plast roddbåten RYDS 390 m. Båtmotorn Volvo penta 3.9 hk fint i skick och mycket lätt att start utan något problem! Båten är stadigt och perfekt för sommarstugan ägare eller fiska intresse! * Ingår åror * Ankar * Flytväst Transport till sjösätta kan ordna av mig till seriösa köpare! Vänlig Kontakta mig via maila eller 0722213673 (SMS) p.g.a nedsatt hörsel Pris för båten 9900:- utan motor. Pris 12.000 :- med motor!
Hej Jag har en motor som blivit över. En volvo penta 3,9 hk. Den fick i våras nytt dragsnöre. Senast när motorn lånades ut så dog den under färd och så har den aldrig gjort förut. Men när jag fick hem den så startade den direkt. Kanske skit i förgasaren? Bilden är inte på min motor och motorkåpan är borta då den gick sönder. Säljes som gör det själv motor ej startad på någon månad nu men startar nog med lite bensin i tanken.
båtmotorer volvo penta 3,9 hk pris ; 2000 kr ,, mercury 3,5 hk pris : 2500 kr ,, alla motorer är startade ring Olle på 0708 527514