Quantcast
Till salu inom: ”

weibulls fågelholk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fågelholk i trevlig trädgårdsutförande av ett radhus. Obehandlad. 30 mm hål. Putsad yta. Fyra hål för enkel fastsättning. Mått 51 x 16 x 26 cm. Vikt 2,1 kg Vi har troligen Sveriges största utbud av holkar och bon till grossistpriser. Föreningar mm hör av er för offerter. Beställ i vår webshop (www.belgeslundstraslojd.se). Vi har unika inredningsdetaljer och presenter som är tillverkade i Sverige och vårt trä är certifierat enligt de båda världsledande skogscertifieringsstandarderna FSC och PEFC. Vi finns i byn Belganet, 3 mil norr om Karlshamn och Ronneby vid småländska gränsen. Se vår hemsida www.belgeslundstraslojd.se för exakt karta och GPS-position. Välkomna till träriket där modern design blandas med traditionellt hantverk.
Weibulls Premium Fågelholk med webbkamera FYND ! Helt oanvänd! Ej uppackad, i original kartong. Fågelholk i ekträ med inbyggd kamera. Du får en unik möjlighet att följa livet i boet från din TV eller dator. Kameran fångar upp både ljud och bild. M h a infrarött ljus får du tydliga bilder på vad som händer och sker i boet. Innehåller komplett utrustning. Oanvänd. Nypris ca 1500 SEK. Nu 700 SEK.
Säljer en ny/oanvänd Weibulls Fågelholk med webbkamera i originalkartong, för endast 500 kr. I affären kostar den 1200 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Unik möjlighet att följa fågellivet inne i fågelholken, med både ljud och bild, i din dator eller TV. Fågelholk i ekträ med inbyggd kamera. Weibull Premium. Oanvänd i orginalförpackning!