Quantcast
Till salu inom: ”

whirlpool casper jacuzzi bubbelbad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bubbelbad

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu vårt hörnbadkar som är i mycket bra skick på grund av ombyggnad. Utvändiga mått: Längd: 198 cm Bredd: 155 cm Höjd: 67 cm Diagonalt djup: 155 cm Ett vackert och rymligt spa / massagebad / bubbelbadkar. Detta är en av Jacuzzis största modeller inom massagebad/bubbelbadkategorin med 5 massagemunstycken och belysning under vattnet som gör den till en fantastisk upplevelse. Invändiga mått: Djup kar: 44 cm Badkaret är utrustat med dusch, så du behöver inte separat duschkabin.
Jakuzzi bubbelbad säljes, den är en av dom energi snålaste i norden och med ställbar temperatur mätare max 40+, perfekt för dig som bara vill sätta sig och koppla av en stund, det kan inte bli skönare att sitta i en jakuzzi ute i det fria. även 4 st strålar som masserar skönt i ryggen. köp den till den här grymma priset endast 24,900:- köpes eller bytes mot båt! ring eller mejla för mer info. välkomna!!. Märke: Jacuzzi bubbelbad bytes mot båt, Modell: kanon erbjudande!
Jakuzzi bubbelbad säljes, den är en av dom energi snålaste i norden och med ställbar temperatur mätare max 40+, perfekt för dig som bara vill sätta sig och koppla av en stund, det kan inte bli skönare att sitta i en jakuzzi ute i det fria. även 4 st strålar som masserar skönt i ryggen. köp den till den här grymma priset endast 24,900:- köpes eller bytes mot båt! ring eller mejla för mer info. välkomna!!. Märke: Jacuzzi bubbelbad bytes mot båt
Hel och fungerande bubbelbad med belysning i. Ordentligt rengjord inför försäljningen. Ca mått : 180cm lång och 140 som bredast. Kom gärna och kika på den. 2000kr
Köpte hus för ca 1 år sedan och denna följde med på köpet och vi vill ej ha den. Är urkopplad och står i garage för närvarande. Pris kan diskuteras vid snabb affär, då jag håller på att rensa ur garaget och vill bli av med den snarast. Märket är Whirlpool, "Casper".