Quantcast
Till salu inom: ”

äkta fluffig päls knappar boomerang säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rensning

Umeå
DKNY väska

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säjer äkta pälskrage, pälsremsa som du kan fästa på luva, jacka. De passar till Boomerang, Peak, Svea jacka och även jackor från andra märken. *De är super stora och fluffiga. 100% äkta raccoon päls. (tvättbjörn) *Finns olika nyanser som ni ser på andra bilden. Mörk, mellanljus och ljus. Vi har olika längder för olika jackor. Finns öglor som är fastsydda. Du får även klämmor och knappar på köpet. Alltså allt som behövs för att fästa den. Kostar 800kr/st.
Säljer äkta pälskrage, pälsremsa som du kan fästa på luva, jacka. De passar till Boomerang, Hollies, Peak, Svea jacka och även jackor från andra märken. Den andra bilden är tagen på en Boomerang jacka. *De är super stora och fluffiga. 100% äkta raccoon päls. (tvättbjörn) *Finns olika nyanser som ni ser på tredje bilden. mörk, mellanljus och ljus. Vi har olika längder för olika jackor. Finns öglor som är fastsydda. Du får även klämmor och knappar på köpet. Alltså allt som behövs för att fästa den. Kostar 800kr/st. Går bra att hämta dem eller skicka med posten. t.ex postförskott.:-)
Övrigt, stl. One size, dam Stor, tjock och fluffig pälskrage av äktatvättbjörnpäls. Passar till boomerang jackor, fästs med 6 st knappar. Pälskragen är helt ny, aldrig använd. Pris: 900kr