Quantcast
Till salu inom: ”

marsvin till salu stockholm säljes

Marsvinen
F
MARSVINSSOMMAR
F

Tidigare annonser till salu

Nåra stycken kanin/marsvin och såmera säljer jag nu. bruarna längst vänster kan säljas som transportbur efter som att dom är för små för djur att bo i. dom kostar 150 kr Rad 2 och 3 säljs för 250 kr Rad fyra säljs för 300 kr dom är en större bur för dina djur så dom kan trivas på dagarna när du är borta och jobbar eller i skolan. Transport burarna säljs för 100 kr förutom dom störrelängst till höger på bild 2 och dom säljs för 150 kr Mvh Magda
Tre ungar med spännande färger leveransklara till helgen! Två hanar och en hona. Hane 1 - buffagouti/buff Hane 2 - goldenagouti/golden/white Honan - orangeagouti Honan har tyvärr fått en halv virvel på sidan av kroppen som gör henne olämplig för utställning men hon är framåt och nyfiken och lämpar sig ypperligt för sällskap. Marsvinen söker bra hem där de får sällskap av andra marsvin då de ska hållas minst två och två. Jag har även en kull till på 5st som är lev.klara om tre veckor, foton kan skickas.
3 st hanar. Födda; Nov 2010, Mars 2011 och Maj 2011. Dessa tre små marsvin, är väldigt snälla. Har aldrig bitit någon eller hittat på något annat ofog. De kommer bra överens med varandra. En stor bur, en matskål och två vattenflaskor ingår. Säljer dessa pga flytt och för lite tid. Tyvärr. Ring eller maila! Kollar mailen dagligen. Ps; säljes endast alla tre tillsammans!
Hejsan! Jag är en tjej på 21 år som precis fått jobb i Stockholm och behöver en lägenhet till mig och mina två små marsvin! Jag är ordningsam och omtänksam. Har fast jobb och stadig ekonomi. Skulle vilja ha en omöblerad 1,5a (med sovalkov) eller en 2a. Vill gärna inte betala mer än 7000kr/månad. Endast långtidskontrakt helst med omgående inflytt. Lägenheten bör ligga nära tunnelbanan eller längs tvärbanan. Hoppas jag hör från dig snart!
Hej nu vill jag sälja min bur. Den har endast använts ett fåtal gånger till uppfödning. Den är i ett mycket gott skick, är hög och ganska bred. Perfekt för kanin/marsvin eller liknande. Gallret är hoppfällningsbart. Ord. pris 800:- Buren betalas när man hämtar den. Vid snabb affär 400:- Kontakt bäst sms/ringa. Mvh Sofia