Quantcast
Till salu inom: ”

ångjanne säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag har byggt en så kallad ångjanne som ett projektarbete. En ångjanne är till för att smälta is i frysta rör på vintrarna. Ni kommer ju ihåg hur det var förra vintern? Hur mycket ni fick jobba och slita för att få vattnet tillbaka. Med den här så går det på endast 15 minuter att få tillbaka vattnet när det väl frusit. Man häller i en hink med vatten i den, värmer på underifrån med gasoltub tills det blir varmt och tryck bildas, stoppar i slangen i röret och vrider på ventilen och vips så är isen smält. Perfekt för VVS företag! Som privat person på landet kan den också vara väldigt bra att ha då vattnet väl fryser, grannen kanske vill hyra den över dagen och pengarna är intjänade snabbt. Mer info kan vi ta på mail eller telefon. Hade tänkt mig ca 8.000 kr. VVS företagen tjänar ihop det på en vecka då kylan väl har kommit och sedan går resten av pengarna rätt ner i fickan för er. Har även en film där jag visar hur den fungerar. Kollar mailen varje dag.
En ångpanna av märket Ångjanne på 240kw. Max arbetstryck: 12 bar. Max ångtemperatur: 192 grader. Max ångkapacitet: 324 kg/h. Drift: el. 4 st Effektlägen: 60-120-180-240kw. Ångpanna med få gångtimmar. I behov av service/översyn då den stått stilla i c:a 10 år. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-12-15 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Ång/värmeaggregat från NE Olsson Modell L40E (ÅngJanne) s/n 770604 H+ Ångtryck atö 6 18kW Står bandad på pall Observera att KVD/säljaren inte kan ordna lastning, transport eller eventuell nedmontering. Detta ansvarar köparen för. Säljaren kan i viss mån vara behjälplig med demontering och lastning.. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2012-10-11 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!

... eller prova att söka på ångjanne ångpanna