Quantcast
Till salu inom: ”

ödlor säljes

Tidigare annonser till salu

Detta fina radhus är identisk med N19601, N19603 och N19604 (se också dessa husen) och ligger vackert i ett strandområde vid Hardangerfjorden. Husen ligger vägg i vägg, men är helt ljudisolerade och varje hus har en stor och skyddad terrass. Härifrån har man panoramautsikt över fjorden och fjällen med Folgefonna i bakgrunden. Här finns allt för en varierande och aktiv semester i vacker natur. Fjorden är rik på fisk. Utrustning till fjordfiske kan hyras. Gästerna disponerar över ett stort område med flera sandstränder och båthamnar, turstigar, naturgolf, bollbanor och ett naturreservat med ödlor. Det finns gemensam bastu, biljard- och bordtennisbord. Platsen är en bra utgångspunkt för utflykter till t ex Bergen, Baroniet i Rosendal och Folgefonna Skisenter.
Detta fina radhus är identisk med N19601, N19602 och N19603 (se också dessa husen) och ligger vackert i ett strandområde vid Hardangerfjorden. Husen ligger vägg i vägg, men är helt ljudisolerade och varje hus har en stor och skyddad terrass. Härifrån har man panoramautsikt över fjorden och fjällen med Folgefonna i bakgrunden. Här finns allt för en varierande och aktiv semester i vacker natur. Fjorden är rik på fisk. Utrustning till fjordfiske kan hyras. Gästerna disponerar över ett stort område med flera sandstränder och båthamnar, turstigar, naturgolf, bollbanor och ett naturreservat med ödlor. Det finns gemensam bastu, biljard- och bordtennisbord. Platsen är en bra utgångspunkt för utflykter till t ex Bergen, Baroniet i Rosendal och Folgefonna Skisenter.
Dessa fina radhus ligger vackert i ett strandområde vid Hardangerfjorden. Husen ligger vägg i vägg, men är helt ljudisolerade och varje hus har en stor och skyddad terrass. Härifrån har man panoramautsikt över fjorden och fjällen med Folgefonna i bakgrunden. Här finns allt för en varierande och aktiv semester i vacker natur. Fjorden är rik på fisk. Utrustning till fjordfiske kan hyras. Gästerna disponerar över ett stort område med flera sandstränder och båthamnar, turstigar, naturgolf, bollbanor och ett naturreservat med ödlor. Det finns gemensam bastu, biljard- och bordtennisbord. Platsen är en bra utgångspunkt för utflykter till t ex Bergen.
Hej jag har en pärlödla som är tillsalu hon är ca 3 år och hanterbar dock inte helt tam men väldigt vacker hon är ca 35 cm lång och äter skiter o ömsar som hon ska hon är första generation efter vilt fångade föräldrar så om du vill ha en mycket vacker ödla som garanterat inte alla har då har du hittat rätt bytes gärna mot stäpp varan eller liknande eller säljes mvh Niklas
Hej! Följande armband säljes då jag byter armband till mina klockor på löpande. Alla är bara testade eller använda i max ett par ggr och därför i nyskick. Kvitton till alla armband finns! 1. Rios 1931. Alligatorband, Matt Bordeaux Nypris: 1729:- Nu: 1.000:- Mer om bandet: http://www.urtid.com/shop/?artnr=246 2. Läderband, Blank Vinröd, 120:- 3. Hirsch Ödla, Blank Mörkbrun, 170:- 7. Läder/Tyg, Matt Brun, 50:-

... eller prova att söka på ödlor till salu sverige