Quantcast
Till salu inom: ”

grå jako unge handmatad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Adidas T-shirt

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan Nu så är mina grå jako ungar 6 veckor gamla. De har uppfödar bevis och har även fast fotring. Nu så har jag börjat handmata de när de blivit 6 veckor gamla. Jag lägger ut de nu på blocket då de är så unga så att ni som är intreserad skall kunna tinga de och så att ni kan följa deras uppväxt. Jag kan skicka bilder/video till er så ofta som ni vill det, så att ni kan se hur de har det och hur jag handmatar de, tränar de med sele så att de blir vana så att man skall kunna gå ut med de med sele på. Det är ganska roligt att köpa ungarna när de börjat äta själva för att man själv skall kunna lära de det ord som man själv vill. Jag kommer kanske att sälja mamman och pappan med, ni får gärna lägga ett bud på föräldrarna så får vi se hur det blir. Vid intresse så är det och bara höra av sig. MVH
En handmatad, tam och sällskaplig grå jako hona är nu självständig och söker ett trevligt hem där man har gott om tid för henne. Hon är 3 månader gammal. Tidigare syskon har visat god talförmåga. Hon är DNA-testad, fastringad och har Svensk Fågelhobbys uppfödningsbevis. Köparen skall veta vad det innebär att ha en stor papegoja och gärna vara påläst om arten. Pris 7000 kronor. Välkomna att höra av er för mer information. Prutmail besvaras inte.
Handmatad, tillgiven och trevlig grå jakounge. Lev. klar omgående. Ring om du funderar över något.
Leveransklara V39-40 .Kläckta v23 juni Ringmärkta och dna-testade Handmatade från 7-veckorsålder. Uppfödningsbevis och försäkring. Du som vet vad en jako behöver skriv en rad om vem du är så hör jag av mig. Pratmakare och prutnissar undanbeds.