Quantcast
Till salu inom: ”

öltapp för hemmabruk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är du sugen på att börja träna boxning? Säljer ett boxnings-set bestående av en Casall boxningssäck på 15 kg med hängen så den kan hängas upp i tex. taket, en Combat Mitt för att boxas med en sparringpartner, bestående av tre stöd för hållarens arm (se bild). Två par boxningshandskar, ett Casall Large och ett Genuin Figheter G.E.A.R Small/ Medium. Det perfekta träningskittet förhemmabruk! Finns att hämta i Högdalen, söder om Stockholm.
Romaskin Cassal Rower R-300 för hemmabruk. 1 år gammal, men användes endast 10 gånger. Med magnetiskt motstånd och användarvänlig display som visar antal drag, tid, distans, hastighet och kaloriförbrukning. Med 12 träningsprogram och 16 olika motståndsnivåer. Roddmaskinen är hopfällbar och försedd med transporthjul för enklare förvaring. Mått: L175,5xB53xH80 cm. Vikt: 33 kg. Köpt i Stadium. Pris för helt ny maskin är 5999 kronor (på rea 3999 SEK). Jag säljer den för endast 2000 SEK.
Gå den för att du vill lära dig massage förhemmabruk eller om du är nyfiken på yrket som massör. Kan vara starten på en yrkeskarriär som massör. De första två dagarna (1+2 november, lörd/sönd) lär du dig att ge en massage på rygg, axlar å nacke. Du får även lära dig en djupavslappnande ansiktsmassage. De två nästkommande dagarna (29+30 november, lörd/sönd) fortsätter vi med resten av kroppen å du lär dig att massera vader, underbenens framsida, fram -och baksida lår, sätet, över- och underarmar samt händer å fötter. Vi går igenom de vanligaste massagegreppen, ergonomi, anatomi, fysiologi, kundbemötande och en del annat som hör massagen till. Mera information samt anmälan på hemsidan, www.AlternativPraktiken.se via kontaktformuläret eller telefon 063-13 14 00. Anmälan även via Blocketannonsen. Anmäl dig senast den 27 oktober. Kursen äger rum i Alternativ Praktikens lokaler på Rådhusgatan 61 i Östersund. Välkomna!
Öltapp för hemmabruk, OBH Nordicas modell Draught Master säljes. Nypris enligt prisjakt: 1595:-
Väl fungerande öltapp för hemmabruk som ger en riktig pubkänsla. Relativt oanvänd. Rymmer 5 liters Carlsberg behållare som finns att köpa på systemet. Enkel att fylla och enklare att använda. Kul sätt att dricka öl hemma helt enkelt!