Quantcast
Till salu inom: ”

digitalt trumset begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Caxias natt.
F

Tidigare annonser till salu

Begagnat digitalt trumset från instrumentmästarna Roland som är välspelat men i mycket bra skick. Köptes ursprungligen för 14 000kr. Säljs nu för 4000kr eller högstbjudande! Trumsetet har en trummodul med över tusen olika trumljud, stöd för upp till 11 olika inkopplade pads och cymbaler och möjlighet för inspelning direkt i modulen. Har självklart även uttag för hörlurar. http://www.roland.se/products/productdetails.aspx?p=229 Baspedalen är extra inköpt och kostade ursprungligen 1095kr. Den står upprätt för att få mer likhet till akustiska trumset och har även stöd för dubbel baspedal (ingår INTE i köpet), perfekt om man vill spela hårdrock eller metal. http://www.roland.se/products/productdetails.aspx?p=623 Alla sladdar som behövs inkluderas förstås och för den som vill kan jag också slänga in ett par trumstockar och en telekabel så att du lätt kan koppla in trumsetet direkt i en förstärkare eller ett ljudkort. Det här är ett bra trumset för både nybörjaren eller veteranen. Perfekt för den som vill trumma ofta utan att behöva störa sina grannar! Ring, sms:a eller maila mig om du vill ställa frågor eller anmäla intresse.
Nu säljer jag mitt trumset eftersom jag har brist på tid och tappat intresse! Ett digitalset som är fullt fungerande. Bra nybörjarset i begagnat skick, lämplig med hörlurar att spela i lägenhet! Det som medföljer trummorna är: * Trumpinnar * Stol * Hörlurar * På köpet ett Bokhäfte - (Trummskolan) Jag skickar inte trummorna med leverans! Ni är varm välkomna att hämta det på plats :)
Begagnat digitalt trumset säljes pga att det används för lite hemma hos oss. Vi har haft det i fyra år. Desktopmodulen på DTXplorer har scrollhjul och en överskådlig lättjobbad användardesign och rymmer 120 trumljud, 32 olika trumset, dessutom finns 23 presets songs samt 22 metronome presets som ligger förprogrammerade. Dessutom ingår två fotpedaler och trumsetet kan lätt skjutas ihop för att bli mindre. Instruktionsbok medföljer.
Begagnat digitaltrumset i fint skick, knappt använt. Allt fungerar som det ska! Vi har 2 ex. till försäljning
begagnat trumset med trumpinnar